Bahçelerimizi Süsleyen Süs Havuzları

Bahçelerimizi Süsleyen Süs Havuzları

Süs havuzlarıinsanı dinlendiren dinlendirdiği gibi göze hoş gelen bir unsur olarak biliniyor ve birçok yerde kullanılıyor. Süs havuzları genellikle birçok yerde aksesuar amacı ile kullanılan suyun kulağa hoş gelen sesi ile birlikte huzur veren ve insanı dinlendiren bir unsur olarak biliniyor. Evlerin bahçelerinde, otellerde ve kamuya açık birçok alanda süs havuzları görmek mümkün.Çilek havuz firmasıtüm havuz sistemlerinde olduğu gibi süs havuzları konusunda da kaliteli hizmetler sunuyor. Bir süs havuzunda olması gereken tüm unsurları yansıtarak göze ve ruha hoş gelen havuzlar inşa ediliyor.

Süs Havuzu Yapımı Hakkında Bilinmesi Gereken Unsurlar

Süs havuzu yapımı profesyonel bir işçilik gerektiren bir havuz yapımı olmasının yanı sıra profesyonel anlamda bilgi birikimi olmadan da kişilerin yapabilecekleri bir havuz türü olarak biliniyor. Özellikle büyük şehirlerde park ve bahçelerde görülen süs havuzları en çok yapılan ve kullanılan süs havuzları türüdür. Genellikle şehir belediyeleri şehrin park ve bahçelerine ya da belirli kavşak noktalarına süs havuzları yaparak şehir ve ilçelerin daha yaşanılır alanlar olmasını sağlıyor. Süs havuzları belli bir tasarım şeklinde yapılarak kah yanı başında dinlenme imkanı kah şehir stresinden uzaklaşma amacı güderek kaliteli bir duygu yoğunluğu oluşturması açısından önemlidir.

Süs Havuzları Yapılırken Kullanılan Malzemeler

Süs havuzları yapılırken genellikle taş malzemeler kullanılıyor. Kullanılan bu taş malzemelere aynı zamanda ışıklandırma aksesuarları da konarak göze hoş gelen süs havuzları meydana getiriliyor. Bu işlem ustalık gerektiren bir iş olduğundan çilek havuz firması bu tür süs havuzlarını kaliteli bir şekilde yapıyor. Genellikle büyük şehirlerde yaşayan vatandaşların yorucu bir günün ardından sesi ve ışıkları ile insanın ruhunu dinlendiren süs havuzları ile günün yorgunluğunu atmaları sağlanıyor.


Süs Havuzu Yapılma Yöntemleri

Çilek havuz firması süs havuzlarını oldukça kaliteli ve güvenli bir şekilde yaparak kaliteli hizmetler sunuyor. Profesyonel bir süs havuzu yapımı için profesyonel bir işçilik gerekiyor. Konusunda uzman kişilerde süs havuzların öncelikle çizimi yapılarak yapılacak olan süs havuzlarının iskeletleri oluşturuluyor. Süs havuzlarının iskeletlerinin oluşturulması ile birlikte çilek havuz firması tarafından havuzların boy ve genişlikleri ile ilgili ölçüleri belirlenerek süs havuz yapımı ile ilgili temel işlemler sona ermiş oluyor. Sonraki aşamada ise iskeleti yapılan süs havuzlarının yapım aşamasına geliniyor.

Süs Havuzlarının Renklendirilmesi

Çilek havuz firması tarafından süs havuzlarının taban kısımları renkli fayanslar ile döşenerek doğal bir renklendirme özelliği sağlanıyor. Aynı zamanda hava karardığında süs havuzlarının göze hoş görünmesi için havuz içinde ve kenarlarında renklendirici ışıkların yer alması havuzların göze daha hoş görünmesini sağlayan unsurlardır. Suyun devir daim etmesi için gerekli tertibatların düzenli bir şekilde havuzun kenar kısımlarında dikkat çekmeyen noktalara monte edilerek havuzların sağlıklı bir şekilde işlem görmesine olanak sağlanıyor. Özellikle yaz aylarında sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarının suyuna dokunarak serinlemek istediklerinden dolayı elektrik kaçaklarına karşı ciddi önlemler alınıyor. Süs havuzlarının temiz ve hijyenik olması için su içerisinde gerekli klorlama yapılarak bakteri üremesi engelleniyor. Aynı zamanda suyun sürekli devir daim yapması nedeni ile suyun koku oluşturması da engelleniyor. Su içerisindeki klorlu filtreleme sistemi sayesinde sular her daim temiz kalarak berrak bir görüntüye sahip oluyor.

Süs Havuzlarında Birbirinden İlginç Su Dansları

Süs havuzları için birbirinden farklı tasarımlar söz konusu. Bu tasarımlar süs havuzlarını yaptıranlar tarafından belirlendiği için çilek havuz firması talep edilen tasarımları başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Ancak bazı durumlarda süs havuzu taptırmak isteyenlerin tasarımlar ile ilgili herhangi bir düşüncelerinin olmamasından dolayı firma tarafından üretilen birçok tasarım sunularak içlerinden tercih edilen hakkında karar kılınıyor. Süs havuzları için görsel efektlerin bol olması amaca daha uygun olmasını sağlaması açısından oldukça önemlidir. Süs havuzları için en fazla tercih edilen tasarım su danslarının yoğun olduğu tasarımlardır. Suların alçaktan yukarı doğru basınçlı bir şekilde yükselmesi ya da suyun çeşitli şekillerde hareketlerinin sağlanması gibi durumlarda süs havuzu tasarımları üretilerek yapılabiliyor. Bu tür tasarımlar göze hoş gelmesi ve insan ruhunu dinlendirmesi açısından oldukça büyük önem taşıyor.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta