Buhar Odası Kapıları Neye Göre Seçilmelidir?

Buhar Odası Kapıları Neye Göre Seçilmelidir

Buhar odası malzemeleri, uzun vadede buhara veya suya dayanıklı maddelerden seçilmelidir. Bu tür ürünler birçok sitelerde bulunuyor. Fakat bu siteler ya sahte oluyor ya da dolandırıcı oluyor. Güvenli alışverişin adresi olan www.cilekhavuz.com.tr birçok ürünü güvenli bir şekilde teslim ediyor. Ödeme şekli kapıda ödenebildiği gibi havale ve Eft de yapılabiliyor. Ödeme veya ürün, eşya tahsilâtında bir sorun olmasına karşın önlemler alınmış durumdadır. Bu sorunlardan biri ile karşılaşma olasılığına karşı, canlı arama ve canlı mesaj desteği www.cilekhavuz.com.tr sitesinde bulunuyor. Bunların haricinde her türde buhar odası malzemeleri bulunuyor. Bu malzemeler buharın gücüne göre tür ve fiyat değişkenliği gösteriyor. Her türden( taştan, mermerden, granitten, camdan, tahtadan, ahşaptan) buhar malzemeleri kullanıcıların ilgisini çekiyor

Ürünün Yanlış Gelebilme Olasılığına Karşı Verilen Hizmetler Nelerdir?

Küçük bir ihtimal de olsa ürünün yanlış veya farklı renkte ve boyutta gelme olasılığı vardır. Bu olasılığa karşı www.cilekhavuz.com.tr özel bir destek birimi oluşturmuştur. Bu destek birimi aranarak kapıya getiriliyor. Ürünü geri verilip para iadesi yapılıyor. Ertesi gün ise ürün doğru boyutta ve renkte tekrar iade ediliyor. Tabi ki de ücreti tekrar ödenmek kaydıyla. Bazı küçük ürünler ise kargoya şeffaf poşet ile veriliyor. Eğer içindeki ürün istenildiği gibi değilse kargocu gitmeden tekrar teslim ediliyor. Eğer gelen ürün yine küçük bir ihtimal defolu veya yırtık ise yine aynı işlem yapılıyor. Kargocu gelir ve ürünü alıp yenisini getiriyor. Bu sistem ise sadece www.cilekhavuz.com.tr sitesinin ayrıcalıkları arasındadır.

Ürünler Ne Kadar Kalitelidir?

İstenilen ürünün kalitesi çok iyidir. Öyle ki büyük markalarla anlaşma yapılarak getirilir. Bu markalardan alınan ürünler www.cilekhavuz.com.tr sitesi aracılığıyla doğrudan müşteriye teslim edilir. Teslim edilen ürün en az iki yıl garantilidir. Bu garanti süresi ürünün verdiği rakama göre değişir. Kaliteli ürünlere internette rastlamak pek mümkün olmuyor. İşte tam da bu yüzden www.cilekhavuz.com.tr sitesi insanlara can suyu oluyor. Ucuz ve kaliteli ürünlere ulaşılabilen bir sitedir. Kaliteli ürünlerin gelmemesi durumunda, ürün geri markalara iade edilerek müşteriye para iadesi yapılır.

Bu Sitede Başka Hangi Hizmetler Verilir?

Bu www.cilekhavuz.com.tr sitesinde yüzlerce dalda binlerce hizmet verilir. Özellikle bazı ürünlerde geniş hizmetler veriliyor. Daha önce hiç bir sitenin yapmadığı renk seçimi ve kargo poşet seçimi il defa www.cilekhavuz.com.tr sitesinde yapıldı. Kargonun şeffaf poşette gelmesinin amacı çok barizdir. İçindeki ürünün tam istenilene uygun olup olmadığını gösterir. Eğer uygun değilse kargo teslim alınmadan geri kargo erine verilir. Kargo eri ise kargoyu www.cilekhavuz.com.tr sitesine geri iade eder. Edilen ürün düzeltilerek tekrar kargo erine gönderilir.

Ürünlerin Teslim Edilebileceği Süre En fazla Kaç İş Günüdür?

Bu satın alınan ürünün büyüklüğüne ve miktarına göre değişkenlik gösterir. Eğer ürün çok büyükse en fazla 8-10 iş günü içerisinde teslim edilecektir. Fakat küçük bir ürün alındıysa bir kaç iş günü içerisinde teslim edilecektir. Bu birazda kargodan geçip, geçmeyeceğine bağlıdır. Eğer kargodan geçerse iki iş günü içerisinde teslim edilir. Fakat geçmezse en fazla beş iş günü içerisinde teslim edilecektir. Satın alınan ürün yiyecek gibi bir ürünse tabi ki de bir veya iki iş günü içerisinde hızlı teslimat yapılır.

Hızlı Teslimat Nedir?

Hızlı teslimat ilk defa www.cilekhavuz.com.tr sitesinde kullanılmıştır. Ürüne ekstra para ödeyerek daha hızlı teslimat yapılmasını sağlar. Satın alınan ürünün üzerine en fazla (ürüne göre değişkenlik gösterir.) ekstradan on beş veya yirmi Türk lirası ödenerek bir gecede teslim alınabilir.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta