Buhar Odası Yapımı Maliyeti

Buhar Odası Yapım Maliyeti

Buhar Odasına Özel Ekipmanlar Ve Kullanım Talimatları

Birçok otelde, üst düzey spor salonunda ve spa merkezlerinde buhar odaları kullanılmaktadır. Bu alanda yeterli bilgiye sahip olmayan işletme sahipleribuhar odası kullanım talimatıile birlikte yeterli bilgiye sahip olabilirler. Aynı zamanda satışa çıkarılan jeneratörler ve ekipmanlar buhar odalarının çok daha uzun ömürlü, pratik ve sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesini olanaklı hale getiriyor. Yüksek verimlilik içeren bu ekipmanlar her bütçeye uygun olarak satışa çıkarılmaktadır.

Buhar Odası Jeneratörleri ve Satın Alma Seçenekleri 

Her ürünün görseli ile beraber buhar odası kullanımı hakkında detaylı bilgiler almak mümkündür. Yeni geliştirilmiş olan modellerinde pratiklik ve güven üst seviyelere çıkarılmıştır. Birden fazla seçenek listeler halinde alıcıların beğenisine sunulmaktadır. İnternet üzerinden de sipariş edilebilen jeneratörler stokta olma durumuna göre aynı hafta içerisinde kargoya verilmektedir. Ücretsiz kargo da bir diğer avantaj olarak değerlendirilebilir.

Tam güvenlik sağlayan jeneratörlerin kullanımı da aynı oranda basit ve güvenlidir. Teslimat konusundaki hızlılık servis hizmetlerinde de kendini gösteriyor. Yedek parça, bakım ve onarım işlemleri için aynı gün içerisinde randevu almak mümkündür. Hem telefon hem de internet üzerinden yetkililerle irtibata geçilebilir.

Kw ve Kilolarına Göre Buhar Odası Jeneratör Çeşitleri

Tamamen kullanılacak olan buhar odasının iç hacmine göre jeneratör çeşitlerine göz atılabilir ve en uygun modeli sipariş edilebilir. En düşük kw ölçekleri 3 kw'dan başlıyor. Bu sayı 4.7 ve 6.kw olarak devam etmektedir. Her birinin motor performansı ve gücü kw sayısı arttıkça güçlenmektedir. En üst seviyelerde seyreden kw çeşitleri ise 18 ve 21 olarak belirlenmiştir. Kw sayısı ile beraber kilo miktarında da belli başlı oranlarda farklılık mevcuttur. En hafif olan modelleri 13.05 ağırlığındadır. Diğer seçenekler arasında 14 ve 15.50 ağırlıklarına sahip olan jeneratörler de mevcuttur.

Buhar Odaları ve Jeneratörlerin Maliyetleri

Alıcılar satın alma aşamalarında hem jeneratör hem de buhar odası yapımı maliyeti hakkında kapsamlı bilgiler alabilirler. Tıpkı havuz ve saunada olduğu gibi her bütçeye uygun fiyatlar alıcıların beğenisine sunulmaktadır. Peşin fiyatına büyük oranda indirimler yapıldığı gibi taksitli ödeme yolları da seçenekler halinde sunulmaktadır.


Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta