En Yenilikçi Buhar Odaları

En Yenilikçi Buhar Odaları

Merkezi İstanbul’da faaliyet gösteren kalitesini her zaman konuşturan yaptığı işlerde hiçbir zaman hiçbir problem oluşturmayan ve uzman kadrosuyla sürekli olarak üst sıralara yükselen firma gün geçtikçe büyümeye ve tanınmaya devam ediyor. Firma için müşteri memnuniyeti oldukça önem arz ediyor. Firmanın misyonu her daim en iyisini düşünüp en hızlı çözümlerle değerli müşterilerine sunmak ve müşterilerinin beklentilerini profesyonel bir şekilde yaklaşmayla sergileniyor. Oluşabilecek herhangi bir sorunu çözmeyi de firma kendisine borç biliyor.

Verilen Bütün Hizmetler

Yılların vermiş olduğu tecrübe ile beraber uzman kadronun azim ve kararlılığıyla birleşince ortaya çıkan gücü müşteri memnuniyetine göstermek için sürekli olarak en iyi hizmeti vermeye çalışan firma bu doğrultuda kararlılığını sürdürmeye devam ediyor. Firmamız havuz yapımı olarak başlamış olduğu işe daha sonra hizmet alanlarını genişleterek hizmetini de arttırmış oluyor. Firma çeşitli havuz yapımından sauna yapımına, buhar odasından Türk hamamlarına, aqua park yapımından gölet yapımına, kar odaları yapımından tuz odaları yapımına kadar birçok hizmeti barındırıyor.

Buhar Odası Hakkında Bilgiler

Buhar odası yapımıgerçekten uzmanlık gerektiren bir sektördür. Firma bunu bilerek verdiği hizmeti uzman kadrosuyla birlikte faaliyete geçiriyor. Buhar odalarında rahatlık bulunması kadar estetiğin ve keyfin de olması oldukça önemlidir. Buhar odalarının özellikleri farklı farklı projelendirilebiliyor. Oturma yerleri ise ergonomik bel desteği olan yuvarlatılmış hatlara sahip özellikte bulunması buhar odalarının konforu için önemlidir. Buhar odalarında çok nadir görülse de herhangi bir sağlık problemi durumunda uluslar arası kalite standartlarına uygun olabilecek özellikte acil durum ekipmanı bulundurulmalıdır. Firma bütün bu özelikleri içinde bulundurmasıyla bilinip en iyi hizmeti verebilmek için değerli müşterilerinin gelmelerini bekliyor. Son model yeni nesile uygun olan buhar odası tasarımlarını yapan firma geleneksel tasarım yöntemiyle de buhar odalarında yer alan eşsiz benzersiz konforun hizmetini buluşturuyor.

Kullanılan Malzemelerin Özellikleri

Dolayısıyla mermer, akrilik, cam mozaik, seramik gibi malzemeler buhar odaları yapımında yer alıyor. Buhar odalarında kullanılacak malzemeleri müşterinin talebine göre yapılabiliyor. Birçok mekânda buhar odası imalatı yapmak mümkün olabiliyor. Firma buhar odalarında esteti önemseyen müşteriler için cam mozaik malzemeleri tercih ediyor. Çünkü cam mozaik malzemeler renkli görüntü ve estetik özelliği barındırıyor. Ayrıca kıvrımlı hatlara sahip olması da buhar odalarında sıkça tercih edilen malzemelerdendir. Cam mozaik ürünü dayanıklılık açısından da güçlü olduğundan dolayı bu buhar odalarının uzun ömürlü kullanılabilmesi mümkündür.Buhar odasıyapımı için seramik, cam mozaik malzemesinden maddi anlamda daha ucuz olduğundan dolayı müşterilerin tercihi de bu doğrultuda biraz daha artış gösterebiliyor. Seramik malzeme buhar odasının tamamına uygulanabilmesi yanı sıra bir kısmına da uygulanabiliyor. Ancak seramik malzeme cam mozaiğe göre görsel açıdan biraz daha geride yer alıyor. Buhar odaları yapımında kullanılan bir diğer malzeme ise akriliktir. Akrilik malzemesini tercih eden müşteriler daha çok kolay temizlendiğinden dolayı bu seçeneği istemişlerdir. Dayanıklılık seviyesi yüksek olan akrilik hijyen açısından da oldukça iyi durumdadır. Yani temizliği sevenlerin en çok tercih ettiği malzemedir. Hijyenik özelliğinden dolayı da oturak bölgelerinin akrilik olması daha çok tercih diliyor. Mermer malzemesi diğer malzemelere göre biraz daha geri kalmış olsa da dayanıklı olmasından dolayı tercih edilebilir.


Buhar Odalarında Tavanın Önemi

Buhar odasının tavanları buhar odaları için oldukça önem taşıyor. Çünkü buhar odalarının tavanları hatalı bir yapım içerisinde ise tavanda buhar yoğunlaşmasından dolayı çeşitli problemler meydana gelebiliyor. Dolayısıyla buhar odalarının tavanının yapımı oldukça önemlidir. Tavan yapımı için aqua, akrilik, pvc ya da ctp malzemeleri kullanılabiliyor. Bu malzemeler ıslak zeminde gayet etkilidir. Ayrıca tavanda kullanılacak malzemeye göre de aydınlatma seçilmelidir.

Buhar Odalarında Aydınlatmanın Önemi

Buhar odası yapımında tavan kadar aydınlatmalarda önemlidir. Buhar odasındaki tercih edilentavan malzemesi aydınlatmaistemini de belirleyicisi olarak görülebilir. Firma bunun için müşterilerine gizli led, aplik ya da spot tercihlerini sunuyor. Buhar odasındaki aydınlatmanın uluslar arası koruma standartlarına uygun olmasına dikkat edilmelidir. Bu aydınlatmaların suya karşı da duyarlı olması gerekiyor. Firma buhar odalarında muhteşem görünüm ve konfor için fiber optik ışık oyunları uygulamalarını tercih ediyor.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta