Ev Tipi Sauna

Ev Tipi Sauna

Ev tipi sauna yapımı konusunda evlerde kişisel kullanım amacına yönelik hazırlanmış saunalardan bahsedilmektedir. Evlerde sauna olmasını isteyenler için evin belirlenmiş bölgeleri sauna olarak kullanıma hazırlanmaktadır. Bunun için de evde kullanımı az olan bir alan seçilmesi uygun görülmektedir. Mesela ikinci bir tuvalet veya banyo ya da sauna için uygun olduğu düşünülen herhangi bir odayı saunaya dönüştürmek mümkündür.

Ev tipi sauna yapımı konusunda Türkiye’deki gelişen konut sektörü ile birlikte ev tipi sauna talepleri de artmaktadır. Genel olarak villa veya dubleks tipi konutlarda ev tipi saunalar kullanılmaktadır. Şahsi konutlarda kullanımının yanı sıra toplu komutlarda da ev tipi saunaya büyük ölçüde ilgi gösterilmektedir. Toplu konut yapılanmalarında sosyal tesis olarak saunalar bulundurulurken hijyen ve sağlık açısından bireyler ev tipi sauna sahibi olmayı yeğlemektedir. Aynı zamanda ev tipi saunalar konut değerinde de artış sağlamaktadır.

Evlerde sauna olması için 1 veya 1,5m2 alan yeterli olmaktadır. Bu saunalar tek kişi ya da çift kişilik kapasiteli halinde oluşturulmaktadır. Evde kullanılacak saunalar üç ayrı özelliklerde tasarlanmaktadır. Buna göre;

Ev tipi özel imal edilen saunalar

Hazır saunalar

Özel kabin saunalar

Ev Tipi Özel İmal Edilen Saunalar

Ev tipi sauna yapımı konusunda evin herhangi bir bölümüne kalıcı olarak yapılan sauna çeşitleri özel imalat olarak hazırlanmaktadır. Böylelikle sauna için ayrılan bölge artık ömürlük bir sauna haline dönüşmüş olacaktır. Deneyimli montaj ekiplerinin üstün çalışma performansı ile bir günde saunaya ayrılan bölge tam anlamıyla sauna olarak kullanılmaya başlanacaktır. Evin kullanılmayan her bölgesini saunaya dönüştürmek mümkündür. Verilen sipariş üzerine alan ölçüsü alınarak başlangıç hazırlığı yapılmaktadır. Evin içinde rahatsızlık oluşmaması adına montaj ekipleri en kısa sürede montaj işlemlerini tamamlamaktadır.

Hazır Saunalar

Evtipi sauna yapımı konusunda hazır saunalar, önceden belirlenmiş ölçülerde üretimi yapılarak taşınabilir özelliği bulunmaktadır. Bu tür saunaları evin istenilen her bölgesine yerleştirmek mümkündür. Evin değiştirilme gibi durumu olması halinde portatif özelliği ile rahatlıkla taşınmaktadır. Farklı ölçü kesitleri ile standart biçimde üretimi yapılmaktadır. Kullanım ihtiyacına göre de tek kişi, çift kişi, üç veya dört kişilik olarak tasarlanmış ölçüler bulunmaktadır.

Özel Kabin Saunalar

Hazır saunaların ölçülerinin yetersiz veya uyumsuz olmaları durumunda özel kabin saunalar ön plana çıkmaktadır. Bu saunalar sipariş verenin istediği ölçü aralıklarında yapılmaktadır. Tamamen kullanıcı odaklı olan bu saunalarda ölçü sınırı yoktur ve kullanıcı kendisi belirlemektedir. Aynı zamanda kullanıcı isteğine bağlı olarak özellik ve değişiklik yapılabilmektedir. Hazır saunalar gibi portatif özelliği bulunduğundan taşınabilir ve katlanabilir yapıda tasarlanmaktadır. Özel kabin saunalar ev tipi saunalar içerisinde kullanıcı isteğine bağlı olarak üretimi olduğu için çok geniş eklentilere veya değişiklik yapabilme imkânlarına yer vermektedir.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta