Güvenli Havuz Sistemleri

Güvenli Havuz Sistemleri

Havuz tasarımlarının hayata geçirilmesi için planları olanlar için oldukça şık tasarımlı havuzlar yaparak göz hoş gelen bir hizmet sunuyoruz. Çilek havuz firması olarak havuz yapım sisteminde kalite ve güvenliğe büyük önem veriyoruz. Çağın gereklerine ve gelişen teknolojinin verilerine göre havuz yapım işlemlerini yerine getiriyoruz. Havuz yapım sistemlerinin iç ve dış havuz tasarımı olarak ikiye ayrılmasına bağlı olarak havuz yapımında gerek iç havuz gerek ise dış havuz çeşitleri konusunda hizmet veriyoruz. Tasarlanan havuzun formatı nasıl olursa olsun göze hoş gelen, oldukça güzel görünümlü, güvenli ve kullanışlı havuzlar ortaya çıkarıyoruz. Oteller, yüzme havuzu tesisleri ve spor kulüpleri gibi alanlarda hizmetlerimizi sunuyoruz.

Havuz Yapımında Önem Verdiğimiz Konular

Havuz yapımında dikkat edilmesi gereken bir takım özellikler mevcuttur. Çilek havuz olarak bu özelliklere ve kurallara tam anlamı ile uyarak havuz üretimlerimize devam ediyoruz. Havuz yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerin başında havuz tabanlarındaki çatlaklara karşı aldığımız önlemdir. Suyun belli bir süre sonra havuz tabanlarında meydana getirdiği çatlaklar havuzların görünümlerinde sorunlar teşkil ediyor. Buna önlem alarak havuzların tabanlarında çatlakların oluşmasını engelliyoruz. Havuz yapımında dikkat edilen bir başka konu ise havuz içi izolasyon sistemleridir. Su izolasyonu ile havuzdaki suların farklı yerlerde nem ve rutubet yapmasına engel oluyoruz. Aynı zamanda havuz içerisinde tercih edilen renklerdecam mozaik kaplamasıda yapıyoruz.

Havuz Yapımında Kullanılan Teknikler

Çilek havuzfirması olarak havuzların yapımında güvenli ve kaliteli işçilik prensiplerine bağlı kalarak havuz imalatımızı yapıyoruz. Havuz için gerekli olan tüm ekipmanlar çağın gereklerine uygun modern teknoloji verileri ışığında yerine getiriliyor. Havuz yapımında kullanılan teknikler en temelinden en son noktasına kadar özenli ve itinalı bir şekilde yapılıyor. Havuz yapımı konusunda en temel nokta havuzun yapılacağı yerin havuz yapımına uygun olup olmayacağı konusunda verilecek kararlardır. Havuz yapımı için sert bir zemin olması oldukça önemlidir. Sert bir zemin üzerine inşa edilecek olan havuzların da iç kısımlarının mutlaka su izolasyonu ile kaplanması gerekiyor. Su izolasyonu işlemi bittikten sonra havuzdaki suyun sirkülasyonunu sağlayacak mekanik sistemin kurulması gerçekleştiriliyor. Bu konuda özellikle su pompalarının yeri ve konumunun belirlenmesi oldukça önemlidir.


Havuz Konforu İçin Gerekli Olan Unsurlar

Havuz yapımında konforun sağlanması için belirli kriterlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Bu kriterlerin başında sirkülasyon pompalarının oldukça uygun bir yere yerleştirilmesi ve filtre sistemlerinin oluşturulması konforlu bir havuz ortaya çıkarmak için oldukça önemli işlemleridir. Havuz filtre sisteminin genel amacının havuzun sürekli temiz kalması, kirlenmemesi için kullanılan bir sistem olmasından dolayı havuz filtreleme sistemlerinde kullanılacak olan malzemeler teknolojik ve gelişmiş olması gerekiyor. Bu nedenle Çilek havuz firması olarak bu kriterlere azami bir şekilde önem veriyoruz.

Havuzların Bakımları

Çilek havuz olarak havuz tasarımlarını üretip kullanıma hazır hale getirdikten sonra havuzların bakımları konusunda da hizmet veriyoruz. Öncelikle belirli bir zaman periyodu içerisinde havuzların bakımlarını yapıyoruz. Havuzların bakımlarında ele aldığımız konu havuz iç filtrelerinin ve sirkülasyon mekanizmalarının standart bir şekilde çalışıp çalışmadıklarını kontrol etmek. Yapılacak ölçüm ve testler ile birlikte bu mekanizmaların standartlara uygun bir şekilde çalıştığından emin oluyoruz. Eğer ki herhangi bir sorun söz konusu ise bu sorunu giderecek önlemler alıyoruz. Havuz içi tertibatların düzgün ve olması gerektiği gibi çalışması havuz güvenliği için oldukça önemli bir unsurdur. Herhangi bir arıza durumunda değişim ya da tamiratların yapılması gerekiyor.

Havuzların Temizliği İçin Uygulanan Yöntemler,

Havuz temizliğioldukça önemli bir konudur. Havuzların temiz kalması için de bir takım yöntemler uygulanıyor. Genel bir bilgi olarak uygulanan yöntemlerin başında klorlama geliyor. Klor su içerisinde biriken ve oluşan mikroorganizmaları yok etmesi nedeni ile havuzların hijyenik kalması için oldukça önemli bir uygulamadır. Klorlama sisteminden sonra uygulanan yöntem ise havuz iç ve dış su sirkülasyon mekanizmalarının temizlenmesi ve bakımı işlemleri geliyor. Bu işlemlerin zamanında yapılması havuzların temiz kalması için oldukça önemli bir konudur. Çilek havuz havuzların belirli zaman aralıkları ile bakım ve temizliklerini yaparak kaliteli ve güvenli havuzların varlığını devam ettirmesine olanak sağlıyor.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta