Havuz İnşaatı Nasıl Yapılır?

Havuz İnşaatı Nasıl Yapılır

Yüzme havuzları, aile olarak birlikte zaman geçirmenin ve oldukça eğlenceli bir egzersiz yapmanın en iyi yoludur. Ancak, bununla birlikte,havuz inşaatı nasıl yapılırsorusunun yanıtı, bizlere havut inşaatının sanıldığı kadar kolay olmadığını gösterir. Çilek firması ise bu zorlu süreci, sizler için daha kolay bir hale getiriyor. Hayalini kurduğunuz havuz tasarımlarının yapımı, alanında uzman ekipler sayesinde, en kısa sürede, kaliteli bir şekilde tamamlanıyor. İç havuz ve dış havuz olarak iki şekilde tasarlanan havuz yapımı sırasında, kaliteli malzemeler kullanılmalıdır ki, bu doğrultuda Çilek havuz, her zaman kaliteli projeleri ile diğer firmalar arasından sıyrılmıştır.

 Havuz İnşaatı Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Havuz inşaatı nasıl yapılırsorusuna yanıt olan sürece başlamadan önce, istediğiniz havuz şeklini tanımlamanız gerekir. İstediğiniz havuz türü, kullanma şeklinize göre değişir.

Çoğu zaman, evlerinde veya bahçelerinde havuz yapımı isteyen insanların aklında belli belirsiz bir taslak vardır. Bu hususta, firmamız sizlere, en mükemmel havuz tasarımları konusunda yardımcı olur. Bu sayede, modern ve farklı havuz tasarımlarından, zevkinize en uygun olanı seçme olanağı elde edersiniz.

Havuzun inşa edildiği alanda, elektrik veya telefon kablosu, kanalizasyon, fosseptik veya gömülü borular olup olmadığı kontrol edilmelidir. Firmamız bu hususu göz önünde bulundurarak, havuz inşaatı yapılacak alanın kontrolünü önceden sağlamaktadır. Firmamız tarafından havuz yapılacak olan alanın drenaj durumu da kontrol edilmektedir. Havuz konumu ile ilgili bir diğer husus, havuzun güneş ışınlarına denk gelecek şekilde inşa edilmesidir. Gölge alanlarda havuz inşası, yanlış bir seçimdir.

Havuz İnşaatı

Havuz inşaatı zamanı dikkat edilmesi gerekenlerden sonra, havuz inşaatı nasıl yapılır sorusuna yanıt niteliğinde, beton havuz yapımında çelik çubuklar ve ter örgülerle çerçevelenmiş havuz tabanı betonlama aşamasını ve sağlam bir havuz temelinin bu şekilde atıldığını belirtebiliriz. Tabi ki, bu hususta kullanılan malzemelerin kalitesinin de önemi büyüktür. Firmamız dayanıklı ve kaliteli malzemeler söz konusu olduğunda, kalitesiz malzemelerin geleceğe dönük kazalara yol açacağının farkındadır ve bu konuda size gereken güvenceyi sağlamaktadır. Betonlanma prosedürü bittikten sonra ise havuzun pürüzsüz bir yüzeye sahip olabilmesi için sıva ve şap işlemine geçilir.

Firma, havuz yüzeyinde su yalıtımı işlemi tamamlandıktan sonra, havuzun olası sızdırma durumlarına karşı dayanıklı olup olmadığını belirlemek amacı ile havuzun su ile dolumu ve kontrol işlemlerini titzlikle sağlamaktadır. Tüm bu kontroller sağlandıktan sonra, seramik aşamasına geçilebilir. Havuzların kaplanmasında kullanılan seramik ürünler, kusursuz bir kimyasal, mekanik ve fiziksel özelliklere sahip olmalıdır.

Havuz inşaatı nasıl yapılır sorusunun yanıtının yanı sıra, diğer önemli husus, havuz yapımının alanında uzman, tecrübeli ekip gerektirdiğidir. Firmamız yıllardır havuz yapım hizmeti vermektedir ve firma nezdinde bulunan çalışma arkadaşlarımız sizin teklif ve istekleriniz doğrultusunda, havuz yapım aşamalarını tek tek, büyük titizlik ve dikkatle uygulayarak, en kısa zamanda hayalinizdeki havuzu sizlere sunar.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta