Havuz Tadilatı

Havuz Tadilatı

Yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında bulunan havuzlar kullanıma bağlı olarak zamanla tadilata ihtiyaç duyabiliyorlar. Genellikle sezon öncesi ya da hemen sezon sonrası için uygun olan havuz tadilatı uzman kişiler tarafından yapıldığında uzun soluklu sonuçlar verebiliyor.

Havuz tadilatı neden önemli?

Son sistem araç gereçlerle yapılan tüm bakım ve onarım hizmetleri işinin ehli firmalar tarafından yapıldığında hem havuzun sağlığı açısından hem de görsel olarak tüm misafirlerin gözünde artı puan kazanmak anlamına gelmektedir.

Yıllık, aylık, haftalık ya da günlük olarak düzenlenen tüm bakım onarım işlemleri, müşteri memnuniyeti ile doğru orantılı bir grafik izlemektedir. Bununla birlikte yapılan tüm havuz tadilatı işlemlerinin titizlik ve özenle sıralanıp halledilmesi gerekir. Ayrıca havuzlarda oluşan deformasyon için nemlenme nedenli tahribat da düşünülerek hiçbir noktanın atlanmaması ilk önceliklerden biridir.

Peki biz neler yapıyoruz?

Siz değerli müşterilerimiz için sezon bazında ya da yıllık olarak sağladığımız hizmetler aşağıdaki gibidir:

Sezon içi ya da sezon sonu havuz tadilatı ve bakımı

Bakım için ilk günün akşamı havuza çökeltici atarak işlemlerimize başlıyoruz. Bu arada sirkülasyon pompasını çalıştırıp suyu dinlenmeye bırakıyoruz. Sonraki gün taban ve duvar temizliği için hortum tertibatını kuruyor ve tabanda fazla tortu varsa filtreden geçirmeden su ile birlikte tahliyesini sağlıyoruz. Devamında Skimer ya da denge deposu vanasını açarak motor ön sepetlerinize detaylı bir temizlik yapıyoruz. Kum filtresinin de yıkama ve durulama aşamalarından sonra havuzu normal çalışma sistemine alıyoruz.

Tüm bu işlemlerden sonra denge deposunu kontrol ederek su ilaveleri yapıyoruz. Ayrıca ayak havuzunu temizleyip tekrar kullanıma hazır hale getiriyoruz. Arta kalan bölgeleri de unutmayarak duş, tuvalet ve soyunma odaları ile gezinti alanının genel temizliğini de yine biz hallediyoruz. Havuzunuzun klor seviyesi ideal değerlere ulaştığında kullanımına başlayabilirsiniz.

Yıllık havuz tadilatı ve bakımı

Yıl bazında yaptığımız bu çalışmalarda havuzunuzu tamamen boşaltarak tabanını, duvarlarını, gezinti alanını, taşma kanalı ve denge deposunu asit çözeltisi yardımıyla tamamen yıkıyoruz. Seramik birimlerini ve gezinti alanlarını kontrol ederek çatlamış, boşalmış ya da gevşemiş kaplamalarınızı tamir ediyor, bu şekilde de işimize devam ediyoruz. Tüm derz bölgelerini en baştan kontrol ederek gerekirse yeniden yapılmasını sağlıyoruz. Devamında elektrik tesisatlarınızın bakımına başlıyoruz. Mekanik tesisat sorunlarınızı da hallederek kum filtrelerinizi incelemek suretiyle tüm eksiklerini toparlıyoruz. Sirkülasyon pompalarının bakımlarını da hallederek taşma kanalı ızgaralarını bakımdan geçiriyor ya da yine yenileriyle değiştiriyoruz.

Havuz ampullerinin ve trafolarının gerekli tüm işlemlerinden sonra da havuzu yosun öldürücü çözeltiler yardımıyla temizleyip kuruması için güneşe bırakıyoruz. Tekrar su ile doldurduğumuz havuzda bu sefer de pH değerlerini istenilen düzeyde ayarlayarak kum filtrelerine ters yıkama yaptırıyoruz. Ertesi gün havuz tabanına tekrar göz atarak eğer tortu birikmişse temizlik işlemlerini filtre zarar görmeden hallediyor ve şoklama yapıyoruz. Son kez yosun öldürücü ilave ettiğimizde havuzunuz kullanıma hazır olacaktır.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta