Havuz Yapan Firmalar İzmir

İzmir'de Havuz Yapan Firmalar

Günümüzde mimar ve mühendis projelerinin uygulanma aşamasında bazı belirli gerekli izinler alınması şartı bulunmaktadır. Projelerin mimari işlemler için izinlerin koşulları değişiklik göstermektedir. İzmir ilinde yaşıyorsanız ve bahçeniz için süs havuzu niteliğinde bir havuz yaptırmayı planlıyorsanız, herhangi bir izne gerek olmamaktadır.

Mimari bir uygulama olduğundan izin gereklidir ancak uygulanması planlanan havuzun derinliği 1 metre ve altında ise izne gerek duyulmamaktadır. Sebebi ise havuzun çevre düzenlemesi kapsamına girmiş olmasıdır. Ancak normal yüzme havuzu ve spesifik özel sistemli havuzlar için mimar projeleri ile birlikte izin alınması gerekmektedir. 

Havuz Yapı İnşası İçin Hangi Adımlar Uygulanmalıdır 

Havuz yapımı için bazı belirli adımlar bulunmaktadır. Bu adımların takibi ile sorunsuz bir havuz yapımı için proje tasarlanır ve havuz inşası sürdürülür. Ancak havuz yapı inşası için kullanım alanı oldukça önemlidir. Ev için bahçe havuzu yapısı proje uygulaması ve yapı inşası aşaması;havuz yapan firmalar İzmiriçin danışılarak ve uygulama için prosedürler baz alınarak sürdürülür. Ancak işletme ve özel şirket içi havuz yapımı için aşamalar farklı şekillerde olabilmektedir. 

Teknik havuz yapımı detayları uygulama aşaması ile birlikte havuz yapımını gerçekleştiren firmalarca sağlanabilmektedir. Firmanın uygulama adımları ve bilgilendirme süreci, sizin için hizmet sürecinde bulunacaktır. 

İzmir İçin Havuz Yapımı Şirketleri 

Havuz yapan şirketler İzmir ilinde hizmetlerini uygulama aşaması ve müşteri koşularına bağlı olarak gerçekleştirmektedir. Havuz yapımı şirketleri işlemleri ile kadro ekibini yapı inşasının uygulanacağı alana yönlendirmesi ve yönergelerini uygulaması süreçlerini takip etmektedir. Yapı inşası için müşterinin belirlediği alan için özel tasarım havuzları ve çeşitli hazır sistemli havuz modellerinin prototipi bulunmaktadır. İncelenen ve uygulanacak olan havuz yapımı inşasının şirket ile bu sayede güvence altında yapılması da muhtemel olmaktadır. 

Havuz Yapımı Sürecinde Gerçekleştirilen İşlemler 

İşletme havuzları ve ev/bahçe havuzları için özel tasarım havuzlar ve havuz sistemleri gibi çeşitli havuz modelleri uygulanırken bazı belirli adımlar gerçekleşmektedir. Bu adımların uygulama, hizmet ve tedarik gibi süreçleri havuz yapan firma tarafından sağlanmaktadır. Firmanın havuz yapımı için izlediği yollar ise; 

  • Alan için gerekli incelemeler yapılır ve ölçü değerleri hesaplanır. 
  • Yapı inşası için ölçüsü alınan bölgenin kazı işlemleri, küçük bir kepçe ile gerçekleşir. 
  • Derinlik ölçüsü hesaplanan ölçüye ulaştığı vakit gerekli malzemeler havuz inşası için uygulanmaya başlar. 
  • Ardından köşe ayrıntıları için bazı ekipmanlar ile malzemeler uygulanır. 
  • Tesisat döşemesi için gereken hizmetler ayrıca ilgili ekip ile sağlanır. 

bu yollar olarak değerlendirilmektedir. İşlemlerin titizlikle gerçekleştirilmesi ardından tesisat döşemelerinin de aşama sonrası veya uygulama aşaması esnasında gerçekleşmektedir. Profesyonel kadro ekibinin değerlendirmesine bağlı olarak sonuçlanmaktadır. 

Havuz Bakımı ve Temizliği İçin Gerekenler 

Havuz yapımı süreci titizlik ile olumlu sonuçlandığı zaman, havuz kullanımı sorunsuz gerçekleşecektir. Ancak bu aşamaların en sonuncusu olan ve sürekliliği gereken havuz bakımı ve temizliği oldukça önemlidir. Havuz bakımı için İzmir ili itibari ile havuz yapımı inşası gerçekleştiren firmamız aynı zamanda temizliği için de hizmetlerini sürdürmektedir. Havuzun kullanımından belirli bir süre sonra ph derecesinde oynamalar meydana gelmesin ve klor seviyesi dengelensin amacı ile havuz bakımı gerekebilmektedir. Bu aşamalarda sağlık için en önemli unsurlardan biridir havuz bakımı. 

Havuz Yapımı İçin Firmamızın İletişim Kanalları 

Gereken bütün hizmetleri en kaliteli ve sorunsuz olarak zamanında sizlere iletebilmek adına, her adımı ve uygulamayı proje kapsamında ilerletiyoruz. Sizlere hizmetlerimizi doğru ve düzgün bir şekilde aktarabilmek ve kaliteli hizmet sunabilmek için iletişim kanallarımız ile irtibata geçebileceğinizi belirtmek isteriz. Mail ve telefon görüşmesi ile tarafımıza ulaşabilir ve herhangi bir yapı inşası hakkında tarafımızdan bilgi edinebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta