Havuz Yapan Firmalar ve Fiyatları

Havuz Yapan Firmalar ve Fiyatları

Amaca bağlı olarak pek çok değişik tasarım altında havuz modellemesi gerçekleştirilmektedir. Bunlar içerisinde yüzme havuzları ile beraber prefabrik havuz çeşitleri ya da süs havuzları gibi değişik çeşitler yer alır. Özellikle temel 2 başlık altında havuz yapımına ele almak mümkün. Bunlardan biri dış mekân açık havuzlar diğeri ise iç mekân kapalı havuz sistemleridir. Her iki sistemin de yapım aşaması birbirinden farklı etmenler gösterir.

Boyutlarına, kullanılan malzemeye, kişisel tercihlere ve amaca uygun şekilde mekâna uyum sağlayacak tasarımlar gerçekleştirilir. Tabii bu konuda ele alınacakhavuz yapan firmalar ve fiyatlarıdeğişkenlik gösterebilmektedir. Önemli olan güvenilir hizmet altında profesyonel destek sağlayan havuz firmalarından hizmet almaktır. 

Havuz Yapımı İçin Fiyatlar 

Hem müstakil evler hem de iş yerlerine gerçekleştirilen havuzlar için, en çok merak edilen fiyatlandırmadır. İnsanlar bu konuda detaylı araştırma gerçekleştirmekte ve hem sağlıklı ve kaliteli hem de şık tasarıma sahip ürünler konusunda,havuz yapan firma fiyat listesiüzerinden inceleme sağlar. Her ne kadar Türkiye piyasasında değişik hizmetler sağlayan havuz yapan firmalar olsa dahi; fiyat konusunda tam bir sabit maliyet söylemek mümkün değildir. 

Çilek Havuz firmamızdan havuz yapımı için fiyat teklifi almak için 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

Çünkü farklı tasarıma sahip olan havuzlar için kullanılacak malzemeler, piyasanın durumuna göre fiyat konusunda sürekli değişkenlik göstermektedir. Malzeme yapısı ile beraber havuzun türü de fiyatlarda değişkenlik yaratır. Burada önemli olan ne tür bir havuz tercih ediyorsunuz ve firmanın sunduğu olanaklar nelerdir. 

Farklı Etmenlere Bağlı Olarak Havuz Yapım Maliyeti 

Temel olarak zemin altı ve zemin üstü olmak üzere 2 değişik yapı eşliğinde havuzlar ele alınır. Zemin altı havuzlar için kazı yapılmakta ve belli başlı bazı ek işlemler gerçekleştirilmektedir. Bu da doğal olarak maliyeti belirli oranda artırmaktadır. Zemin üstü için gerçekleştirecek havuz yapımı konusunda kalıplar kullanılır. Bu yüzden işlem daha kısa sürer ve maliyet buna göre düşer. Fakat burada en önemli unsur profesyonel düzeyde planlı çalışma gerçekleştirilecek projedir. Aynı zamanda kaliteli malzemelerin kullanılması oldukça önemlidir. O yüzden güvenilir bir firma bünyesinde doğru proje ile hizmet alması gerekir. 

Havuz Yapımını Etkileyen Faaliyetler 

Farklı tasarımlar altında amaca bağlı olarak gerçekleştirilen havuzlar konusunda, maliyeti etkileyecek etmenler değişkenlik göstermektedir. 

  • Aydınlatma sistemi 
  • Havuzun boyutları, derinliği ve tam ölçüsü 
  •   Havuz için değerlendirilecek olan beton 
  • Montajı gerçekleştirilecek motor sistemi 
  • Vinil ve fayans gibi havuz için kullanılacak farklı malzemeler 

Tüm bu etmenlerin yanı sıra havuzun türü, maliyetin değişmesine önemli ölçüde etki yaratır. Örneğin kendi kendini temizleyen, yosun ve bakteri oluşumunu engeller doğal havuzlar farklı fiyatlar üzerinden tasarlanır. Diğer taraftan süs havuzları, prefabrik havuz çeşitleri ve pek çok değişik yüzme havuzları fiyat konusunda yine etkileyici unsurların başında geliyor. 

Havuz Yapan Firmalar 

Profesyonel bir anlayışla kurumsal yapı altında, havuz yapan firmalar üzerinden alınacak hizmet sayesinde, uzun yıllar kullanılacak havuz sistemlerine sahip olunabilir. Bu konuda yüksek teknolojiye sahip ekipman, tecrübe sahibi uzman kadro ve kaliteli malzemeler büyük öneme sahiptir. Detaylı ve titiz bir inceleme neticesinde doğru firma üzerinden güvenli şekilde hizmet alabilirsiniz. 

Havuz Yapımı İçin Gerekli Malzemeler ve Profesyonel Hizmet 

Havuz yapımı konusunda gerekli malzemeler havuzun türüne, özelliklerine ve boyutlarına bağlı olarak değişkenlik yaratır. 

  • Sızdırmaz malzeme 
  • Polimer esaslı su geçirmez malzeme 
  • Sağlıklı ve kaliteli malzeme çeşitleri 
  • Bakteri oluşmasını önleyen ve kolayca temizlenebilir malzemeler 

Bu gibi daha pek çok malzeme çeşidi altında sizlere en iyi havuz yapım hizmetini sağlamaktan gurur duyarız. Tasarıma bağlı olarak uygun maliyet üzerinden, dilediğiniz havuz çeşidine güvenle ve tam zamanında sahip olabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta