Havuz Yaptırmak İsteyenler

Havuz Yaptırmak İsteyenler

Havuz yaptırma kararı alanlar, direk havuz yaptırma işlemine geçemeyebilir. Sebebi ise bazı belirli prosedürlerin bulunmasıdır. Havuzun halka açık olup/olmadığı, kullanım için uygun olup/olmadığı ve yaptırmak için herhangi bir sakıncanın bulunmadığına dair izin alınması gerekebilir. Bu gibi durumlarda uzman destek ilehavuz yaptırmakiçin izin alabilirsiniz. İzin dışında havuz yapımı için sürecin doğru ve düzgün takip edilmesi gerekir. Bu süreç;

  1. Havuz yapımı için kullanım alanı ve amacı belirlenmelidir. 
  2. Havuz yapımı için gerekli hizmeti sağlayan firma ile anlaşılır. 
  3. Mimar ve mühendis ile gerekli görüşmeler yapılır. 
  4. Plan ve proje tasarı halinde ilgili birimlere iletilir ve izin çıkartılır. 
  5.  Havuz için gerekli projeler uygulanma sürecine girer. 

şeklinde doğru ve düzgün olarak takip edilebilir ve havuz imalat süreci için işlemler başlatılabilir. 

Kullanım Alanına ve Kullanım Amacına Göre Havuz Sistemleri 

Her havuz sistemi, ne yazık ki her alan için uygun olmayabilir. Geometrik şekli, havuz yapımı için elverişliyse o alana uygun havuz sistemi yapılabilir. Ancak kullanım alanı uygun değilse başka projeler düşünülür ve aynı zamanda müşterinin istekleri de göz ardı edilmez. Bunun yanı sıra kullanım amacı farklı olan havuz sistemleri için de farklı önerilere bağlı, en uygun havuz yapımı gerçekleşir.  

Havuz Yapımı İçin Mühendis/Mimar 

Genelde havuz yaptırmak isteyenler mutlaka mühendis ve mimar ile görüşürler. Plan ve proje için fikir alışverişi gerçekleştirirler. Ancak bazı firmalar mühendis ve mimar için de bünyesinde bulundurduğu personel ile bu hizmeti müşterisine aktarır. 

Havuz yapımı için mimar ve mühendisin önemi oldukça fazladır. Plan ve proje tasarımı en uygun şekilde bu ekip sayesinde gerçekleşir. Ve uygulama sürecinin tamamında mimar ve mühendis katkısı devam eder. Havuz yapımı için gereken personeller arasında en önemli yere sahip olan personeller arasında yer alır. 

Havuz Yapımında Nelerin Uygulandığı 

Havuz yaptırmak isteyenler kişiler , havuz yapımı için kritik nokta olan yapım sürecinin nasıl uygulandığına dikkat etmelidir. Bu süreç sorunsuz gerçekleştiği müddetçe havuz tamamı ile kullanım için uygun olacaktır. Her havuz için yapım süreci ve uygulama süreci farklı olmaktadır. Ancak genel olarak betonarme havuz için uygulama yöntemi ve tekniği; 

  • Havuz yapılacak yer için ölçümler alınır ve hafriyat yapılır. 
  • Kalıp işçiliği için beton mekana atılır. 
  • Demir direkler uygun halde döşenir.  
  • Ardından havuzun zemini ve yan duvarları için savak yapılır. 
  • Havuz içinin sıvası yapılır 
  • Platformlu bir havuz tercih edildiyse, platform için beton işlemleri uygulanır. 
  • Havuz için gerekli bütün sistemler uygulanır. 

Ekibimizin uyguladığı bu yöntem ve teknikler ile arzu edilen havuz sistemine sorunsuz ve zamanında sahip olunur. Ayrıca müşteriye teslim edilecek havuzun, bakım işlemlerini ise ekibimizin belirttiği yönergeler halinde uygulanmasına ilişkin eğitimi müşteriye verilir. 

Havuz Yaptırmak İsteyenler İçin Firma Tercihi 

Havuz yaptırmak isteyenlerin en çok yakındığı konu olan firmaların hizmeti olmaktadır. Bu durumda havuz sisteminiz için en iyi hizmeti sağlayan ve ya sağlayabilecek firma listenizde bulunmalıdır. Müşteri haklarını koruyan ve müşterisi için en iyi hizmet sorunsuz ve zamanında gerçekleştiren firma tercihiniz olmalıdır. 

Müşteri ihtiyacı, müşteri istekleri ve müşteri hakları esas alınarak havuz sistemleri hizmetlerinin sunulduğu firmamız ise sizin için ideal çözüm olarak hizmetinizde bulunur. Gerekli görüşmeleri yapabilmek, fikir alışverişi gerçekleştirmek ve istek/önerilerinizi koşulsuz dinlemek için sizlere iletişim kanallarımızı sunuyoruz. Bu iletişim kanalları ile bizimle irtibata geçebilir ve hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta