Hazır Sauna

Hazır Sauna

Hazır sauna ev tipi sauna çeşitleri arasında imal edilen sauna türlerinden biri olmaktadır. Evde sauna keyfini yaşamak isteyenler için tasarlanmış bu saunalar, evin oda veya diğer bölmelerini işgal etmeden kolay kurulumu yapılabilir şekilde dizayn edilmiştir. Herhangi bir bölgede kalıcılık şartı aranmadan evde portatif şekilde kullanıma uygun olmaktadır. Şahsi konutlarda veya toplu konutlarda evinde sauna olmasını isteyenler için aynı zamanda da oda kaybı yaşamamak için hazır kabin saunalar gündeme gelmektedir. Bu saunalar çeşitli farklılıklarda standart ölçülerde üretilmektedir. Kullanım amacına uygun modeller dâhilinde kullanacak kişi sayısı da göz önünde bulundurularak çoklu kullanıma uygun olmaktadır.

Hazır sauna, konut kullanımlarında bodrum, teras kat veya geniş salonlarda kolaylıkla sauna keyfini yaşatmaktadır. Ayrıca işyerlerinde de ofis içi kurulumu yapılmaktadır. Taşınabilir özelliği ile yer değiştirebilir ve kiralık evlerde veya ofis değişikliğinde istenilen yere alınabilmektedir. Evin salon bölümünde kurulumu yapılan bu saunalar sanki mobilya varmış görüntüsü vererek görüntü kirliliği oluşturmamaktadır.

Hazır Sauna Özellikleri

Standart ölçülerde ama ölçü çeşidi zengin olarak üretimi yapılmaktadır.

Satış yapan firmaların stoklarında her zaman bulunmaktadır.

Montajı kolay yapılırken evde veya işyerinde ekstra bir tadilata ihtiyaç bırakmamaktadır.

Kullanım ihtiyacına göre 1 kişi, 2 kişi, 3 kişi ve 4 kişi sayısınca uygun ölçü ve özelliklerde kabinleri bulunmaktadır.

Evi istenilen her tarafına 1 saat gibi kısa bir zaman içerisinde kurulumu yapılmaktadır.

Taşınabilir ve toplanabilir özelliği bulunmaktadır.

Kızılötesi kabinlerde enerji tüketimi saatte 0,30 ve 0,75 kuruş aralığında olmaktadır ve oldukça düşük bir enerji harcamaktadır.

Kızılötesi kabinlerde sauna keyfine ekstra özellik verilmiştir ve 7 inç ekranı olan, usb, sd, mmc girişleri bulunan media oynatıcı özelliği bulunmaktadır. Bu sayede sauna süresi boyunca resim, müzik ve video gibi eğlence içerikleri kullanılabilmektedir.

İmalathanede üretilip eve hazır paketler halinde geldiği için evin içerisinde herhangi bir kirliliğe sebebiyet vermemektedir. Böylelikle evde dağınıklık, kir, toz ve talaş gibi istenmeyen durumlar oluşmamaktadır.

Hazır sauna, yukarıda belirtilen özellikleri sayesinde Türkiye şartlarında tercihe açık ürün olarak yoğun taleplere maruz kalmaktadır.

Hazır Sauna Hangi Amaçla Tercih Edilir?

Hazır sauna, öncelikle kişisel bir kullanım alanına hitab ettiği için cazibeli bir seçenek haline gelmektedir. Aynı zamanda ev sahibi olmayan veya işyerinde sürekli ofis değiştirenler için taşınabilir olması açısından dikkat çekmektedir. Evin iç bölgelerinde sabit kalma derdi olmadan isteğe bağlı kaldırılabilmektedir. Sosyal tesis saunalarında hijyen ve sağlık şüphesi olanlar için güvenli bir sauna ortamı yaşatmaktadır. Kurulumu sırasında evin mevcut durumunu bozmadan ve ilave tamirat işlerine veya temizliğe gerek duymadan kolaylıkla uzman ekipler tarafından monte edilmektedir. Enerji tasarrufu açısından ekonomik kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Sauna yapımıve daha fazlası için hizmetimizi inceleyebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta