Modern Hamam Projeleri

Modern Hamam Projeleri

Su, insanlık tarihi boyunca stratejik önemi en çok koruyan, gelişen ve yaşam standartlarını belirleyen en hayati faktördür. Gerek sağlık için gerekse dekoratif olarak hayatın içinde olan su, birçok toplumun coğrafyasını belirlemede de en belirgin özellik olmuştur. Suyun tarihini ve önemini bilen ve bu hususta profesyonel bir ekiple hizmet sunan Çilek Havuz & Sauna, evlere sağlık ve zenginlik katıyor. Sauna, hamam, havuz imalatlarıyla birlikte buhar odası, tuz odası, kar odası gibi birçok alanda profesyonel hizmet sunan Çilek Havuz & Sauna, ekonomik fiyatları, suyun zenginleştirdiği dekorasyonlarla buluşturuyor.

Geleneksel, Son Trendlerle Buluşuyor; Modern Hamamlar 

Hamamlar hem sağladığı konfor hem de insan sağlığı açısından en çok tercih edilen uygulamaların başında gelmektedir. Bu ihtiyacı gidermek için kaliteli çözümler üreten firma, her eve uygun hamam projeleri tasarlamaktadır. Ev tipi hamamlar, şu anda birçok kullanıcının ilk tercihleri arasındadır. Çilek Havuz & Sauna’nın profesyonel ve yalnızca alanında uzman ekibi ile modern hamam projeleri , birinci sınıf işçiliğin ekonomik şartlarla birleştiği bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

Yaratıcı Çizimler 

Hamam çizimleri, uzman bir ekibin, yaratıcı dünyası ve müşterinin isteği ile tasarlanır. Çizimlerde, estetik ve konforun baz alındığı bir yol izlenir. Öncelikle hamamım yapılacağı yerde zemin etüt çalışmaları yapılır. Akabinde, hamamın yapılacağı yere en uygun tasarım, ekiplerin uzman görüşü ve kullanıcıların isteği ile birleştirilerek onaya sunulur. Onayı alınan hamam projesi için; birinci sınıf kalite ürünler, uzman bir ekiple işlenir. 

Hamam Yapım Aşamaları 

Zemini kontrol edilen hamam tasarımı derhal hayata geçirilmeye başlanır. Kullanılan malzeme, sert, derzi az dayanıklı mermerlerden oluşur. Derzi az çekilmiş bu mermer hem hamamın hijyenik olmasını sağlarken hem de ısınmasını kolaylaştırır. Atık suyun giderlere ulaşması için yapılan sıhhi tesisat önem arz etmekte olup, olası herhangi bir sorunla karşılaşmamak ve tekrar onarım işlerinin çıkmaması için uzman ekiplerce yapılması gerekir. Tüm bunlarla birlikte hamamın verimli bir şekilde ısınması olmazsa olmazdır. Zemin, oturma yerleri, sırt yaslama bölgeleri, hamam doğasına uygun bir sıcaklıkla olmalıdır. Profesyonel ekiplerin başarılı çalışması sonucu, tüm inşaat atıkları hamamdan temizlenerek, kısa sürede kullanıma uygun hale getirilir. 

Hamam Yapılırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 

Yalnızca alanında uzman bir kadro ile inşası yapılan hamamın en önemli noktalarından biri suyun kesinlikle sızdırmamasıdır. Bunun için zemin etüt çalışması yapan ekipler, hamam inşasını yaparken de aynı titizlik ve dikkatle çalışmaktadır. Yapılanhamam tasarımlarıyalnızca sağlık ve görsellik değil, yaşam standartlarını yükseltmek adına konforlu da yapılmak zorundadır. 

Hamam ve Havuz İnşasında Kullanılan Malzemeler 

Gerek hamam gerekse havuz, sauna gibi birçok sağlık odasının yapımında kullanılacak olan malzemeler önem arz etmektedir. Öncelikle dayanıklı, sert yapıdaki mermerler tercih edilmelidir. Bununla birlikte hamam için ısıtma sistemlerinin tesisatı, havuz suyunun steril kalması için yapılan çalışmalar yalnızca uzmanlık isteyen süreçlerdir. Çevre dostu ve dayanıklı ürünler kullanmak, havuz ve hamamların uzun ömürlü olmasına olanak sağlar. 

Konfor ve Güven İçin Sağlık Alanları 

Çilek Havuz & Sauna, yıllardır sağlıklı, konforlu, şık tasarımları ekonomik çözümlerle müşterilerine sunuyor. Hamam, havuz, sauna ve tuz odaları gibi eğlence ve sağlık alanlarını, kullanıcıların isteğine uygun bir şekilde tasarlıyor. Tasarım aşamasından kurulum aşamasına kadar yalnızca alanlarında deneyimli kadrolar hizmet vermektedir. Hijyen, konfor ve görselliğin avantajlı fiyatlarla sunulduğu bu kaliteli hizmet yalnızca çevreye duyarlı ve sağlam malzemelerle desteklenmektedir. İstanbul başta olmak tüm Türkiye’ye şık tasarımlar sunan Çilek Havuz & Sauna ile iletişime geçebilir, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta