Modern Havuz Sistemleri

Modern havuz Sistemleri

Eskiden serinlemek adına girilen havuzlar artık kış aylarının da vazgeçilmezi. Hem eğlenmek, hem spor yapmak, hem de sıcak havalarda serinlemek adına kullanılan bu alanlar artık otel ve spor salonlarında daha fazla karşımıza çıkıyor. Üstelik bir otelin yıldız sayısının artabilmesi için havuzunun olması şart. Tabi ki yalnızca turizm sektörü için değil. Örneğin villa alırken ya da spor salonuna kayıt olurken havuzunun olup olmaması hayati önem taşıyabiliyor. Üstelik artık havuzlar için büyük mekânlara ya da arazilere sahip olmak zorunda değilsiniz. Çünkü artık modern havuz sistemleri sayesinde küçük alanlar sahi rahatlıkla kullanılabiliyor. Modern havuz sektörünün öncülerinden olan Çilek Havuz firması, saunadan su parklarına, saunadan buhar odası ve süs havuzlarına kadar pek çok hizmeti bir arada sunuyor. Üstelik yılların vermiş olduğu tecrübe sayesinde 0 hata ve profesyonel hizmet kalitesi sunuyor.

Türk Hamamı Yapımında Modern Dokunuşlar

Kültürümüzün vazgeçilmezi olan ve yabancı turistleri de kendine çekmeyi başaranTürk hamamlarıartık yenileniyor. Modern dokunuşlar ile hazırlanan geniş ve estetik hamamlar göbek taşları ve kurnaları ile birlikte hazırlanıyor. İşletmeniz ya da otelleriniz için müthiş bir ayrıcalık olan bu hamamlar sayesinde müşterilerinizi mutlu edebilirsiniz. Tüm ayrıntıları ile tek tek ilgilenen firma kurna ile musluk arasındaki mesafeyi dahi estetik kurallara göre ayarlıyor. Ayrıca havuzların temelini oluşturan derzler de uzman kişiler tarafından hazırlanıyor. Duvarlardan zeminlere kadar modernliğin geleneksek dokunuşlar ile birleştiği bu alanlar işletmelerinize çok yakışacak.

Medeniyet Göstergesi Süs Havuzları

Süs havuzları ve fıskiyeler dünyanın her yerinde medeniyetin bir göstergesidir. Günümüzde holdinglerden restoranlara kadar pek çok noktada süs havuzları kullanılıyor. Hatta alışveriş merkezlerinde devasa büyüklükteki süs havuzları herkesin beğenisini kazanıyor. Artık süs havuzları da pek çok farklı şekilde hazırlanabiliyor. Havuzun filtre sistemi, denge tankı, kazan ve giderleri ile tek tek ilgilenen firma her şeyin kusursuz olmasını sağlıyor. Işıklandırma sistemi konusunda uzman olan ekip sayesinde ışıl ışıl ve göz alıcı süs havuzlarına sahip olmak mümkün. İster şirketiniz, ister villanız, ister bahçe ya da oteliniz için olsun, her alana uygun ve modern bir süs havuzu Çilek Havuz firmasında mevcut.

İşletmelere Özel Olimpik ve Şok Havuzları

Şok havuzları genellikle dinlendirici özelliğe sahip alanlardır. Olimpik havuzlar ise daha çok sportif faaliyetlerin yürütüldüğü noktalardır. İşletmelerinizde bu havuzlarınızın bulunması pek çok anlamda bir adım önde olduğunuzun göstergesidir. Çilek Havuz firması istenilen büyüklükte olimpik havuzların kurulumu konusunda profesyonel hizmet veriyor. Atlama tahtalarından derzlere kadar her ayrıntıya önem veren firma, işletmenizin birkaç adım öne geçmesine olanak tanıyor. Üstelik prestij anlamında tüm rakiplerinizi geride bırakmanız mümkün. Üstelik çocuklara özel eğitim havuzu hayallerinizi artık ertelemek zorunda değilsiniz. Çünkü Çilek Havuz firması bu hayalinizi en modern çizgiler ile gerçekleştirmeye geliyor.


Villa ve Site Havuzları

Günümüzde villa ve site satışları havuzlarının olup olmadığına göre farklılık gösteriyor. Ayrıca villa dendiğinde pek çok kişi havuzsuz düşünemiyor. Bu alanlarınıza özel şirin ve küçük ya da büyük havuzlar isterseniz hemen iletişime geçebilirsiniz. Hayalinizdeki havuzunuzun en modern şeklin kısa sürede bahçenizde yer alsın. Her ayrıntıya önem veren uzman çalışan kadrosu bu alanları çok daha verimli kullanabilmenize yardımcı oluyor. Akşamları görsel bir şölene dönüşen havuzunuz, sabahları sizleri ağırlamak için bekleyecek.

Havuz Temizlik Hizmetleri

Havuzlar genellikle yaz aylarında kullanıldığı için kışın ilgisiz bırakılır. Ancak bu durum hava koşulları nedeni ile havuzların genel sağlıklı yapısını yitirmesine yol açar. Çilek Havuz firması, havuz hijyen ve dezenfekte işlemlerinde de sizlerin yanında. Özellikle havuzların hem kışa, hem de yaza hazırlanması, sezona açılması bu firma sayesinde çok daha kolay ve hijyenik. Havuzların derzlerine varan asit ve klor bazlı temizleyiciler ile aşınan noktalarının onarılması ve kazan sisteminin kontrolü işinin ehli ustalar tarafından yapılıyor. Yeterli hijyene sahip olmayan havuzlar deri ve enfeksiyonel hastalıklar başta olmak üzere pek çok rahatsızlığa neden olur. Bu da işletmenizin prestij kaybetmesine yol açar. Ayrıca kanunlar çerçevesinde havuz sahibi işletmelerin bu havuzların hijyeninden de sorumlu olduğu açıkça belirtilmiştir. Çilek Havuz firması havuz hijyeni anlamında öncü ve en sık tercih edilendir.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta