Olimpik Havuzlarda Kullanılan Malzemeler

Olimpik Havuzlarda Kullanılan Malzemeler

Yaz kış mevsimi boyunca kişilerin havuzlarda keyif yapması artık mümkün bir hale gelmektedir. Yaz mevsiminde denize gidemeyen ve evde yada bir havuzda tatil yapmak durumunda olan kişiler tarafından oldukça dikkat çekmektedir. Bunun yanında kişiler yaz döneminde tatil yapamayınca yine aynı şekilde kış mevsiminde de bu özellikleri yaşamayı arzu etmektedir. Bu açıdan dolayı havuzlar oldukça iyi bir yere sahiptir. Olimpik havuzlar da aynı şekilde bu havuzlar arasında en çok tercih edilenlerdendir.

Olimpik Havuz Nedir?

Yüzme havuzlarının içerisinde kişilerin en çok tercih etmiş oldukları havuz çeşididir. Olimpik havuzları diğer yüzme havuzlarından ayıran fark ise ölçüleri olmaktadır. Uluslararası Yüzme Federasyonunun belirtmiş olduğu ölçülere göre yapılmaktadır. Olimpik havuz malzemeleri genelde uluslar arası olan yarışmalarda kullanılmaktadır. Ancak sadece bu alanlarda değil bu genişliği otellerine taşıyan ve bu durumu da aynı şekilde kampanya olarak müşterilerine sunan oteller bulunmaktadır. www.cilekhavuz.com.tr adresinde ise olimpik havuzda kullanılan malzemelerin her şekilde türüne ulaşmak mümkündür. Bu malzemelere bakılacak olursa:

Havuza İniş Asansörü

Havuza iniş asansörü genelde engelli vücut yapısına sahip olan yüzücü kişiler için kullanılmaktadır. Engelli kişiler tarafından kullanıldığı gibi otellerde yaşlı ve havuza inmekte zorluk çekecek rahatsızlığı olan kişiler için de kullanılmaktadır. Paslanmaz ürünler bir araya getirilerek yapılmıştır. Su içerisinde her an durabilecek durumda ve hiçbir şekilde bir reaksiyona uğrayarak paslanma gerçekleşmeyecektir. Çalışma sistemi ise hem elektrikli hemde akülü olarak yapılmaktadır. Kişiler ve kullanacak şahıslar isteklerine göre tercih edebilmektedir. Taşınabilmesi açısından da oldukça kolaydır. Hem forklif ile hemde asansörün altındaki tekerlekler ile kolay bir şekilde seyyar hale gelebilmektedir. Yan taraflarında korumalar bulunmaktadır. Bunun yanında 360 derece dönebilme özelliğine sahip olmasından dolayı kişilere herhangi bir zorluk çıkarmayacaktır. Asansörün ağırlığı ise 120 kilodur.

Havuz Kenarı Cankurtaran Koltukları

Can kurtaran koltuklarıhavuz kenarlarında hakemlerin oturmuş oldukları ve tüm havuza hakim olmalarına yardımcı olan bir koltuktur. Bu koltuklar havuzda sıkıntı yaşayan kişiler için oldukça önemlidir. Aynı amanda deniz kenarlarında ve olimpik havuz olan otellerde bir can kurtaran bulundurmak zorunludur. Bu açıdan dolayı otel sahipleri tarafından tercih edilmektedir. Cankurtaran koltuklarının altında tekerlekler mevcuttur. Bu açıdan dolayı istenilen noktaya kolay bir şekilde taşınması da mümkündür. Yerden yüksekliği ise 1.80 cm den oluşmaktadır. Yaklaşıl olarak 5 basamaklı ve her basamak arası 25 santimetredir.

Havuz Atlama Platformları

Havuz atlama platformlarıda oldukça önemlidir. Olimpik havuzların vazgeçilmez bir unsurudur. www.cilekhavuz.com.tr adresinde de bu ürünlere ve özelliklerinin bilgilerine rastlanmaktadır. Havuz atlama platformu suya atlamaya yarayan ve ayarlanabilir bir yapıya sahiptir. Bu ayarlanabilir özelliklerinden dolayı kişilerin istenildiği şekilde ayarlanabilmektedir. Eğimli tabla özelliği de vardır. Bu eğim sonucu kişilerin daha rahat bir şekilde suyun derinliklerine dalmalarına yardımcı olmaktadır. Tabya üzerindeki bu polyester kaymayan bir yapıya sahip üründen yapılmıştır. Bu vasıta ile kişilerin kayarak suya düşmesi önlenecektir. Oldukça da ekonomik bir üründür.

Olimpik Havuz Kulvar Seperatörü

Olimpik havuzlarda kişilerin dikkatini çeken en önemli nokta bu kulvar ayırıcılar olmaktadır. Genelde havuz üzerinde bulunan mavi ve kırmızı renklerde bulunan ürünler olmaktadır. havuzu kulvar olarak
ayıran havuz kulvar seperatörüdür. Polyester iplikler ve toplardan oluşmaktadır. Burada kişiler ise bu toplar ve iplikler güneş ışığına dayanacak mı sorusu gelmektedir. Bu ürün yapılırken içerisindeki özelliklerden dolayı güneşten gelen zararlı UV ışıklıkları için ve havuzda kullanılan kimyasallar için oldukça dayanıklı malzemelerden oluşmaktadır. Havuzun boyutlarına göre 25 metre ve 50 metre olarak üretilmektedir. Topların üzerinde kişilerin vücuduna zarar verecek ve yüzerken keskin hatlar oluşturup darbe verecek hatları bulunmamaktadır. Herhangi bir kurulum gerektirecek durum yoktur. Havuz başlarına takılan kancalar ile kolay bir şekilde geçirilerek kurulmaktadır. Dışarıdan darbeye dayanıklı ve hiçbir şekilde zarar görmeyecek yapıdadır. Bu özelliklerinden dolayı da oldukça dayanıklı ve uzun ömürler boyunca yaşayacak bir ürün olarak nitelendirilebilir. www.cilekhavuz.com.tr adresinde de kişiler bu ürünlere ve bu özelliklerine rahat bir şekilde ulaşabilirler. Bir özelliğinden dolayı kişilerin rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için yeterli düzeyde ulaşım şartları da bulunmaktadır. Kişiler bu yollar ile merak ettikleri ürün hakkında bilgi alabilirler.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta