Prefabrik Havuz Yapan Firmalar İstanbul

İstanbul'da Prefabrik Havuz Yapan Firmalar

Prefabrik havuz türleri bahçesi müsait olan her eve müstakil olarak yapılabilir. Prefabrik havuz çeşitlerinin hem yapım aşaması hem de ilerleyen süreçte temizleme gibi durumları oldukça basit tekniklere dayanır.

Prefabrik havuz yapan firmalar İstanbul ve farklı şehirlerde oldukça fazladır. İşin uzmanlarını tercih ederek, evinizin bahçesine ya da dilediğiniz yere kısa süre içerisinde prefabrik havuz yaptırabilirsiniz. Prefabrik havuzlar belirli yapım aşamasından oluşur. Bu aşamaların her biri doğru bir havuz yapımı için önemlidir. Bu sebeple, havuz yapımı mutlaka işin uzmanlarına devredilmesi gerekir. 

PREFABRİK HAVUZLARDA YAPIM AŞAMALARI 

Prefabrik havuz yapan şirketleröncelikle havuzun yapılacağı yeri görmeli ve buna göre bir tasarım çıkartmalıdır. Keşif aşaması da denilen bu aşamada havuzun ölçüleri alınır ve prefabrik havuzun ebatları belirlenir. Firmamız konuyla ilgili detaylı bir çalışma yaparak, tüm müşterilerine uygun havuzun ve aşamaların belirlenmesini sağlamaktadır. 

Prefabrik havuzun ilk aşamasında havuz yapılacak alanın belirlenmesi ve gerekli ölçülerin alınması vardır. Daha sonra belirlenen alanda hafriyat çalışması yapılarak, havuzun ana hatları oluşturulur. Alanı belirlenen havuz için ikinci aşama ise havuza beton dökme işlemidir. Beton dökülerek havuzun kaba inşası yapılır. 3. aşamada ise havuz iskeleti kurulur ve sabitlemesi yapılır. Ayrıca bu aşamada filtre montajı, aydınlatma tesisatı gibi işlemler de yapılmaktadır. 

Son aşamaya yaklaşırken makine dairesinin montajı yapılır. Bu süreçte havuzla ilgili yapılması gereken testler varsa hepsi uygulanır. Daha sonra dolum işlemine geçilir. 

PREFABRİK HAVUZUN KOLAYLIKLARI VE AVANTAJLARI 

  • Prefabrik havuzlar betonarme havuzlara göre daha kısa sürede yapılır. 
  • Prefabrik havuzlar betonarme havuzlara göre maliyet açısından daha avantajlıdır. 
  • Prefabrik havuzlar çevresel faktörlerden daha az etkilenir. 
  • Lineer kaplama sayesinde prefabrik havuzlarda bakteri oluşumu ve derzlerin yıpranması söz konusu olmaz. 
  • Prefabrik havuzlar tek parça halinde üretim alınır. Bu sebeple, havuzlarda sızdırmazlık özelliği daha yüksek seviyede olur. 

PREFABRİK HAVUZLARDA KALİTE FARKI 

Prefabrik havuzlar, atölyelerde isteğe uygun ve kalıba dayalı olarak üretilir. Bu sebeple, diğer havuz türlerine göre daha yüksek kaliteye sahiptir. Atölyelerde belirli standartlara göre hazırlanan prefabrik havuzlar daha sonradan ortaya çıkan sorunların da önüne geçmektedir. Özellikle insan hatalarından kaynaklanan sorunlar prefabrik havuzlarda ortadan kaldırılmaktadır. 

Prefabrik havuzlar atölyelerde tüm üretim kontrollerinden geçerek üretildiği için diğer havuz türlerine göre daha kaliteli olmaktadır. Tüm prefabrik havuzun yapılması gerekli testlerle beraber 2 hafta kadar sürer. Bu kadar kısa sürede prefabrik havuzlar ile kaliteli bir yapı elde edilmektedir. Son zamanlarda kişilerin artık prefabrik havuzlara yönelmesindeki sebeplerden birisi de kalite farkı ve kullanım kolaylığıdır. Özellikle havuzlarda tercih edilen ürünlerin kaliteli olması ilerleyen süreçte kullanıcıların daha çok rahat etmesini sağlamaktadır. 

PREFABRİK HAVUZLARDA FİRMA SEÇİMİ 

Prefabrik havuzlar her ne kadar kolay ve kaliteli yapılar olsa da havuz yapan firmanın kalitesi de oldukça önemlidir. Havuz yapımında işin ehli kişilerin görev alması, havuzun daha sorunsuz şekilde yapılmasını sağlayacaktır. Özellikle, ilerleyen süreçte tüm bakım ve onarım işlerinde aynı firmadan yardım almak havuzun ve tesisatın daha verimli çalışmasını sağlayacaktır. 

Çilek Havuz müşterileri için tüm havuz çeşitlerini yapabilen, havuzlarda onarım ve tamir işleriyle ilgilenen bir firmadır. Tüm Türkiye'ye hizmet veren Çilek Havuz Firması, ürün kalitesi ile beraber müşteri memnuniyetine de son derece önem vermektedir. Çilek Havuz firması bünyesinde yer alan profesyonel ekibi ile beraber gerek prefabrik havuz gerekse betonarme havuz çeşitlerinde yıllara varan bir ustalığa sahiptir. Yaptırmak istediğiniz havuz çeşidi ile ilgili bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. 

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta