Sauna Sobaları ve Aksesuarları

Sauna Sobaları ve Aksesuarları

Birçok farklı alan ve mekanda kullanılmakta olan sauna çeşitli ekipmanları ile birlikte satışa çıkarılıyor. Ürünlerin tamamı onaylı olup paket içeriğindesauna kullanım talimatıda yer almaktadır. Bu talimatlara bakılarak hem kurulum hem de kullanım alanında detaylı bilgi almak mümkündür.

Ambalaj içeriğinde ek olarak görselli bir anlatım yer aldığı için alıcılara büyük oranda kolaylık sağlamaktadır. Telefon ve internet üzerinden yetkili personellerle iletişime geçilerek sauna sobası kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi almak mümkündür.  

Harici Kumandalı Sauna Sobaları ve Ürün Özellikleri  

Teknoloji destekli ve gelişkin bir model olan kumandalı sauna sobaları ilk seçenekler arasında yer alıyor. Isı ayarlamaları ve diğer özellikler bu kumanda vasıtasıyla pratik bir şekilde yapılabilir. Hızlı teslimat parolasıyla Türkiye'nin her şehrine aynı hızla gönderilmektedir. Monte olarak gönderildiği için ekstra bir çaba sarf etmeden anında kullanılmaya başlanabilir. 

Son derece işlevsel olan bu soba çeşitleri aynı zamanda dekoratif ve estetik bir görünüme sahiptir. Hem klasik hem de diğer suna çeşitlerinde kullanılabilen modelleri kataloglardan incelenerek anında sipariş edilebilir. Dokunmatik panelleri sayesinde kullanıcılarına ekstra bir rahatlık sağlar.  

Üzerinden Kumandalı Mini Sauna Sobaları  

Bir diğer seçenek oldukça ekonomik olan ve bu yönüyle her bütçeye uygun olarak nitelendirilen mini sauna sobalarıdır. Taş kapasitesi 10 kiloya kadar uzanan bu özel ürünlerin ısıtma kapasiteleri ise 4.5 metre kareye kadar uzanmaktadır. Rezistanslı yapısı hem pratik hem de güvenli bulunmaktadır. Otel ve benzeri işletmelerin içerisinde yer alan spa merkezlerinde en çok tercih edilen modellerdir. Kurulum gerektirmemesi nedeniyle zaman açısından da tasarruf sağlar.  

Alternatif Sauna Sobaları ve Öne Çıkan Özellikleri  

Aynı kataloglar üzerinden erişim sağlanabilecek ve vakit kaybedilmeden sipariş edilebilecek birçok farklı soba modeli daha bulunuyor. Bunların başında ısıtıcıları üzerinden kumandalı olan modeller yer alıyor. Diğer seçeneklere oranla oldukça hesaplı olan bu sobalar aşırı ısınmaya karşı otomatik olarak kendi kendini kapatma özelliğine sahiptir. Ambalaj içeriğinde yer alan ekipmanları ile birlikte tahmini olarak 3 iş günü içerisinde verilen adreslere gönderilmektedir. Duvara asılabilen diğer seçenekler de özellikle dar hacimli mekanlar için ideal olarak görülmektedir.  

Sauna Aydınlatmaları  

İlk defa kullanacak olan kişiler içinsauna aksesuarlarınasıl kullanılırsorusu önem arz ediyor. Birçok farklı aksesuar gelen konukların ve sauna kullanıcıların çok daha rahat etmelerini sağlamaktadır. Her birinin kullanım talimatı olduğu için son derece pratik ölçeklerde çalıştırılabilir ya da ilgili yerlere uygulanabilir. 

Bu ürünlerin başında ise sauna aydınlatmaları yer alıyor. Sıcaktan etkilenmeyen özel yapısı sayesinde sauna sıcaklığı ne kadar yüksek olursa olsun bozulma emareleri göstermez. Gün içerisinde sürekli olarak yansa bile faturaya çok düşük bir bedel yansır. Bu nedenle ekonomik bulunan ekipmanların başında gelmektedir. Üzerinde ekstra koruma sağlayan ahşap materyal hem koruma hem de estetik bir görünüm sağlar.  

Sauna Yastıkları  

Ahşap olan yastıklar bu yastıklar saunada çok daha konforlu vakit geçirilmesini olanaklı hale getiriyor. Hem kavisli hem de katlanabilir olan yapısıyla rahat kullanımlar için idealdir. Paketin içerisinde çıkarılır çıkarılmaz anında kullanılmaya başlanabilir. Hem spa merkezlerinde hem de saunalarda sıklıkla talep edilen aksesuarların başında gelen ürünlerin fiyatları oldukça uygundur. 

Sauna Kopça ve Kepçeleri  

Bir diğer aksesuar seçeneği kopça ve kelepçe isimleriyle lanse ediliyor. Ürün görselleri kataloglardan incelenerek aralarından seçim yapılabilir. Losyon ve benzeri bakım ürünlerinin içerisinde konulduğu kova biçimindeki aksesuarlardır. Maksimum 4 litrelik haznesi ile büyük oranda rahat kullanımlar vaat eden kopça ve kepçeler kendine has renkleriyle estetik bir görünüme sahiptir.  

Kapı Kilitleri ve Menteşeler  

Sauna kapılarında kullanılmak üzere özel olarak imal edilmiş kilitler ve menteşeler birinci sınıf krom malzemesi kullanılarak imal edilmektedir. Özellikle cam kapıların kullanıldığı saunalarda estetik görünümü bir üst noktaya taşır. Toplam garanti süreleri 12 ay olarak belirlenmiştir. Contalar özel üretim olduğu için kapıya ya da cama hiçbir şekilde zarar vermez. Gönderilen ekipmanları ile birlikte kurulumu dakikalar içerisinde gerçekleştirilebilir.  

Sauna Aksesuarlarında Diğer Seçenekler  

Ahşap kum saatleri saunaların dekoratif bütünlüğü için sipariş edilebilecek diğer aksesuarların içerisinde yer alıyor. Termometre ve higrometre gibi sıcaklığı ve nemi ölçen cihazlar da aynı kataloğun içerisinde yer alıp yeni sahiplerini en uygun fiyatlarla beklemektedir. 

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta