Spa İçin Isıtmalı Yatak Seçimi

Spa İçin Isıtmalı Yatak Seçimi

Spa merkezleri güzellik ve sağılık için tercih edilen yerlerdir. Kullanılan malzeme ve yapısı ile fdoğal bir görünümü vardır. Sağlık açısından doğal mineraller kullanılan yerlerdir. İnsanların rahatlaması ve arınması için spa merkezlerinde hizmet verilmektedir. Spa yapımı için kullanılacak malzeme kaliteli ve doğal olmalıdır. Spa merkezleri hijyen konusunda oldukça titiz durmaktadırlar. Sağlık için yapılan temizlik oldukça önemlidir. Spa kullanımı ülkemizde spa merkezlerinin artmasıyla beraber artış göstermiştir. Gelecek zaman içerisinde yayılmasıyla beraber kullanımlarında artması beklenmektedir.

Spa Yapımı Nasıl Olmalıdır?

Spa merkezlerini insanların tercih etmesinin sebebi çalışma hayatının yorgunluğunu ve stresini üzerlerinden atarak rahatlamak ve şarj olmaktır. Güzellik ve sağlık için kullanım oranı son zamanlarda oldukça artmıştır. Kullanılan malzeme ve ekipmanlar sağlık için özel üretilmektedir. Aynı zamanda iç dizayn, ışıklandırma gibi yapı özellikleri özenle seçilmeli ve profesyonelce yapılmalıdır. Temizlik oldukça önemli olup sıkça üstünde durulması gereken bir konudur. Spa ürünleri satan veren firmalar içinde kaliteli malzeme kullanan, profesyonel ekip çalışmasına sahip olan ve yapım sonrası her türlü bakım ve tamirat hizmeti sunan firmalar seçilmelidir. Ülkemizde bu hizmeti sunan sayılı firma bulunmaktadır. Bu firmalardan bir tanesi olan cilekhavuz.com.tr bu ürünü sizler için stokları arasında buludurmaktadır.

Isıtmalı Yataklar

Isıtmalı taş yataklar veya sıcak taş yataklar olarak adlandırılmaktadırlar. Spa merkezlerinde dinlenme ve masaj odalarında kullanıcılar tarafından kullanılmaktadırlar. Isıtmalı yatak; malzeme yapısı olarak sıcağı içinde uzun süre tutabile n özel yapım yataklardır. Kullanımı ve bakımı oldukça kolay olan yataklar için spa ve masaj salonları oldukça fazla talepte bulunmaktadırlar. Isıtmalı yatakların cam, seramik ve mermer modelleri bulunmaktadır. Renk seçeneği mevcut olup dekora uyumlu şekilde de yapılabilmektedirler. Kullanım alanına göre farklı tip veya malzemede yapılabilmektedirler. Sağlık açısından spa merkezlerinde en çok tercih edilenler seramik ve mermer olan modelleridir. Sıcaklığı tam olarak yansıtan ve insanı rahatlatan bir etkisi vardır. Dinlenme esnasında kan dolaşımını artırarak kısa sürede daha fazla dinlendirme yapmaktadır. Renklendirme ve boyama işlemleri kimyasal olmayıp doğal malzeme ve renklendiriciler kullanılmaktadır. 220 volt elektrikli güç kaynağı ile çalışmaktadır.

Isıtmalı Yatakların Teknik Özellikleri

Ticari ve sosyal alanlarda çokça tercih edilmektedir. Soğuk banyo ile sıcak banyo arası geçişlerde vücudu şoka girmeyi önleyici ılık ve ayarlanabilir bir ortam sunar. Dizaynı endüstriyel çalışmalar sonucu insan bedeni ve sağlığı için en uygun şekle göre yapılmıştır. Ergonomik yapısı kan dolaşımı ve organlar için farklı olarak dizayn edilmiştir. Ergonomik yapısı ile vücudu gevşetir ve rahatlatır. Seramik yapısı vücuttaki elektriği alarak atımı kolaylaştırır. Kol bölümünde bulunan ayarlama paneli ile sıcaklık ayarlaması yapılmasına izin verir. Kurulum gerektirmez ve kullanıma hemen başlanabilir. Zihin ve bedendeki yorgunluğun atılması için tasarlanmış ve üretilmiştir.

Isıtmalı Yatakların Sağlığa Olumlu Etkileri

Isıtmalı yataklar sauna, hamam ve spa gibi yerlerde benden ve zihin yorgunluğunun azaltılması için sizlere yarımcı olarak üretilmiş ve sağlık merkezlerinde kullanılan sıcaklığı ayarlanabilir ergonomik yataklarıdır. Kullanılan malzeme doğa kaynaklıdır. Kan dolaşımını artırarak zindeliği artırır. Kasların gevşemesini sağlar ve krampları gidererek kasları rahatlatır. Kasların onarımına olumlu etkisi vardır. Romatizmaları giderir. Sinir sistemini düzenleyerek sakinleştirir ve iyileştirir. Düzenli kullanımda bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Deri üzerindeki ölü hücrelerin dışarıya atılmasına yardımcı olur. Cildi sıkılaştırarak daha parlak ve genç görünüm kazandırır. Vücuttaki kas ve kemik ağrılarına iyi gelmektedir. Stresi azaltarak sakinleşmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur. Isı yayılması yavaş olduğundan tüm vücuda yayılarak harmonize eder. Merkezi sinir sitemini uyararak rahatlatır ve sinir sisteminin onarımına yardımcı olur. Negatif enerjiyi ve gerginliği alır. Sosyal ortamlarda ergonomik yapışınla dinlendirir.

Isıtmalı Yatakların Bakımı

Sağlık merkezlerinin temizliği ve bakımı oldukça özenli olarak yapılmalıdır. Spa’ların sağlık ve güzellik merkezi olarak kullanabilmesi içim temiz ve bakımlı olmaları gerekmektedir. Isıtmalı yatakları doğal malzemeden yapıldığı için ve en çok kullanılan alanlardan biri olduklarından dolayı bakımı özenle yapılmalıdır. Özel kimyasallar kullanılarak doğal yapısına zara vermeden kullanımdan sonra temizlenmelidir. Dezenfekte ekipmanları özel olan yapısına zarar vermeyen kimyasalları içermelidir. Spa nın genel kullanımında açık oldukları için her zaman kullanımdan önce temizlenmelidir. Aylık ve yıllık olarak genel bakımları yapılmalıdır.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta