Termal Havuz Yapım Aşamaları Nelerdir?

Termal havuz yapım Aşamaları Nelerdir

Kasvetli kış günlerinde, içinizi ısıtacak bir havuzda yüzmenin hayalini kuruyor ya da termal bir havuzda günün yorgunluğunu atmak istiyor olabilirsiniz. Çilekhavuz şirketi olarak sizleri hayaliniz olan termal havuzlara kavuşturuyoruz. Sahip olduğumuz uzman çalışan kadrosu ile uzun yıllar sektörde edindiğimiz tecrübe ve deneyimi siz müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Şuana kadar başarı ile bitirmiş olduğumuz işler bizleri sizlerin karşısında güçlü kılacaktır. Uzman çalışan kadromuz hayalini kurduğunuz ya da arzuladığınız termal havuza kavuşmanızı sağlayacak. Termal havuz modelinizin evinize inşa edilmesini istiyorsanız, termal havuz yapım aşamaları hakkında bilmeniz gerekenleri burada bulabilirsiniz. Öte yandan hayalini kurduğunuz ve rüyalarınızı süsleyecek bir termal havuza sahip olmak için ilk olarak yapmanız gereken işlemin Çilek havuz firması ile iletişime geçmek olduğunu unutmayın. Firmamız ile iletişim sağladığınız takdirde termal havuz yapımı ile ilgili olarak merak ettiğiniz tüm bilgileri öğrenebilir ve aynı zamanda avantajlı havuz yapım fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Diğer yandan Çilek havuz firmasının resmi internet sayfasını ziyaret ettiğinizde diğer havuz hizmetlerimiz hakkında da derinlemesine bilgi sahibi olabilir, hizmetlerimiz hakkında merak ettiğiniz tüm havuz yapım prosedürlerine ulaşarak merakınızı giderebilirsiniz.

1. Tasarım Sonrası Düzeni

Havuz yapımı uzmanlarınızla bire bir tasarım toplantısı yaptıktan sonra, havuzun şeklini belirleme sürecine başlayabilirler. Havuzun alanın belli edilmesi, gelecekteki havuzunuzun evinizde nasıl görüneceğini tahmin edebilmeniz için gerekli bir eylemdir.

2. Kırma Toprağı

Bunu bilmeden önce, havuz yapımcınızın havuzun nereye gideceği alanı kazandığından, havuz projenizdeki zemin kırılacaktır. Her şeyin doğru bir şekilde yapıldığından emin olmak için, havuz uzmanlarınız, inşaatın bir sonraki aşaması başlamadan önce alanı özenle işleyerek ve şekillendirerek zamanlarını alacaklardır.

3. Sıhhi Tesisatı Kurmak

Bu adım tartışmalı olarak havuz yapımının en önemli aşamalarından biridir . Tesisatçılar sistemi kurmadan önce, tesisat boruları havuzunuzun mümkün olan en yüksek kalitede üretildiğinden emin olmak için basınç testine tabi tutulur.

4. Elektrik İşini Hazırlamak

Sıhhi tesisat sistemleri gibi, havuzunuzun elektriksel yönlerinin de güvence altına alınması gerekir ki yapının her yönü kesinlikle mükemmel. Elektrik kutunuza giden hatlar gömülecek, böylece sistem hareket etmeden önce bağlanabiliyor ve test edilebiliyor.

5. Havuzunuzun Yapısını Oluşturmak

Havuzunuzun iskeleti betonarme donatı ile inşa edilmiştir ve sağa doğru yerleştirilmiş, böylece yapının bütünlüğü daha büyüktür ve yıldan yıla sürecektir. Püskürtme betonu uzaya monte edilmeden önce, daha önce gelen elektrik bileşenleri kablolanır ve kurulur.

Bir şehir müfettişi, aslında, kodun üstünde ve ötesinde olduğundan emin olmak için çalışmayı kontrol edecektir. Fazla dayanıklı bir çimento karışımı olan beton püskürtme, daha sonra havuzun çerçevesine üflenir. Bu karışım daha sonra mükemmel bir şekilde şekillendirilir ve havuz yüzeyi uygulanmadan önce sertleşir.

6. Hardscape İnşası

Bahçenizi, bu altıncı adımda yaşamaya başlayacaksınız, çünkü havuz yapımcılarınız bölgeye katılabileceğiniz herhangi bir zorluk çıkartacak. Örneğin, açık mutfaklar ya da ateş çukurları bahçenizin tasarımına dahil edilebilir. Havuzunuzu çevreleyen güverte daha sonra tercihlerinize göre inşa edilecektir.

7. Çini Ekleme

Daha sonra yeni havuzunuzun su hattı boyunca kiremit eklenir, böylece bu çizginin üstünde ve altında üç inç su olacak. Kişisel zevkinize en iyi uyacak şekilde, şekiller, boyutlar, renkler, desenler gibi tercih işlemlerini yapabilirsiniz.

8. İçişleri Bitirme

Artık havuzunuz bir araya gelmeye başladı, ancak bir tane daha hayati adım olan havuzun içişlerini bitirme işlemlerinin de bitirilmesi gereklidir. Havuzda cilalar, her ikisi de harika görünen ve kendi fayda setleriyle gelen sıva ya da taş olabilir. Havuz oluşturucunuz, bu adımı en üst düzeyde özenle halledecektir, böylece havuzunuz en iyi oranlarda çalışacak ve verimlilik sağlayacaktır.

9. Havuz İnşaatının Son Aşamaları

İnşaat tamamlandı, ancak bina ekibiniz henüz bitmedi! Enkaz toplamak için sıkı çalışacaklar ve bahçenizi inşaatın başladığında olduğu kadar temiz bırakacaklar. Yuvarlanmadan önce, havuzunuzu doldururlar, ekipmanı çalıştırırlar ve hatta su kimyasını dengelerler, böylece içeri girip yüzmeye başlayabilirsiniz.

Evinizde termal havuzu kurmayı düşündünüz mü? Profesyonel havuz yapımcısı personelimiz ile firmamızı seçtiğinizde, Çilekhavuz şirketinin farkını ve ödüllü tasarımlarımızı hemen fark edeceksiniz. Termal havuz projenize başlamak için Çilek havuz firmamız iletişim sağlayabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta