Türk Hamamı İçin Osmanlı Hamam Muslukları

Türk hamamı İçin Osmanlı Hamam Muslukları

Türk hamamı geleneklerimizin, örf ve adetlerimizin sarsılmaz bir parçasıdır. Hem oldukça faydalı, hem de eğlence ve dinginlik dolu bu alanlar bizler kadar yabancı turistlerinde ilgisini çekiyor. Bu nedenle işletmelerin pek çoğu Türk hamamı hizmetlerini devreye sokuyor. Ancak geleneksel bir Türk hamamından söz edilecek ise kaliteden asla ödün verilmemelidir. Bu hamam geleneğinin en ince ayrıntıları dahi en kaliteli şekilde aktarılmalıdır. Oymaları ve işlemeleri en az hamamın işlevi kadar özel olmalıdır. Özellikle de Türk hamamı içinOsmanlı hamam musluklarıvazgeçilmez bir parçadır. Kurnalar ve göbek taşı da bu musluklar kadar önemlidir. Çilek havuz firması hayalinizdeki havuzların yapımında olduğu kadar, hayalinizdeki Türk hamamı yapımında da hizmet vermeye devam ediyor.

Gerçek Bir Türk Hamamı İçin

Pek çok işletme hamam hizmeti vermektedir. Ancak genellikle tekdüze yapılan bu hamamlar geleneğin bir parçası olmaktan çıkıyor. Oysa Türk hamamı dendiğinde hem kaliteli, hem de gelenek kokan noktalar akla gelmelidir. İyi bir Türk hamamında kullanılan malzemeler asla sert olmamalıdır. Ayrıca su kanalları ve dökülen sular sistematik olarak belirlenmeli ve hamamda kirli su asla göze çarpmadan gidere ulaşmalıdır. Kurnalar arasında oluşturulacak boşluklar iyi belirlenmelidir ki, bu noktaları kullanan insanlar yer kaygısına düşmemelidir. Havalandırma ve ısıtma sistemleri iyi ayarlanmalı, göbek taşının daha fazla ısıtılması sağlanmalıdır. Aksi halde iyi bir Türk hamamından söz etmek imkansızdır. Çilek Havuz firması yılların verdiği tecrübe sayesinde dillere destek Türk hamamların yapımında pay sahibi. Üstelik en iyi işletmeler ile çalışan firma istenilen boylarda hamam yapımı hizmeti de vermekte.

Otel ya da Spor Salonları İçin Hamam

Türk hamamıbağımsız olabileceği gibi otel ve işletmelerde de artık hizmete açılıyor. Türk hamamı yapımında oldukça ayrıntılı işlemler mevcut. Örneğin ısıtma sistemi artık tek sistem şeklinde yapılmıyor. Elektrik ya da sıcak su ile ısıtma sistemleri mevcut. Sıcak suyun sağlanamadı tesislerde elektrik ile ısıtma sistemleri tercih ediliyor. Oteller ise daha çok sıcak su ile ısıtma sistemlerini kullanıyor. Her iki durumda da hamamın ısıtılması gerekmektedir. İhtiyacınıza göre Türk hamamı istenilen boyutlarda ve ısıtma sistemleri ile birlikte Çilek havuz firması tarafından sağlanıyor. Böylelikle otellerinizde ve işletmelerinizde misafirlerinize daha mükemmel bir deneyim yaşatabilirsiniz.


Çini İşlemeli Türk Hamamları

Türk hamamlarında genellikle mermerler büyük yere sahiptir. Ayrıca çini işlemeli mermerler hem görsel olarak, hem de nemi daha kolay yok etmesi açısından işlevsel olarak daha sık tercih ediliyor. Özellikle laciverti kırmızı ve kahve tonları hamamların havasını en güzel yansıtan renkler arasında. En güzel ve yoğun çini işlemeleri ile süslü Türk hamamları sayesinde misafirlerinizi çok daha özel ağırlayabilirsiniz. İster spor salonu tesislerinizde, ister masaj salonlarınızda, ister otellerinizde muhteşem bir Türk hamamının bulunması prestij açısından da sizlere çok şey kazandıracak.

Profesyonel Işıklandırma Sistemi

Hamamlar dinginlik noktalarıdır. Buraya gelen insanlar dinlenmeyi ve zihinsel olarak boşalmayı hedefler. Işığın yanlış kullanılması her iki durumu da engeller. Hamamlarda kullanılan ışıklandırma sistemlerinin muhakkak renkler ile uyum içinde olması gerekmektedir. Ayrıca ışığın geliş açısı da iyi belirlenmeli ve asla hamamdaki kişilere dik açılar ile verilmemelidir. Çilek havuz firmasının belki de en sık tercih ediliyor olmasının altında yatan neden kaliteye verdiği önemin yanında profesyonel bir kadroya sahip olmasıdır. Tesisattan ışıklandırmaya, süslemeden oymaya kadar her konuda işinin ehli kişiler ile çalışan firma en büyük işletmelerin hamam yapımlarında da hizmet vermektedir.

Etnik Desenler ve Bakır Ayrıntılar

Türk hamamını en iyi gösteren ayrıntı etnik desenlerdir. Ancak bu desenler tam idelinde kullanılmalıdır. Fazla olduğunda ortamı boğabileceği gibi, az olduğunda da istenilen ahengi yakalayamaz. Bakır ayrıntılar ise hamamın o geleneksel havasını gözler önüne serer. Kurnalardan göbek taşına, masaj odalarından saunalara kadar her ayrıntı sizler için Çilek havuz firması tarafından düşünülüyor. Çilek havuz firması hayalinizdeki hamamın gerçeğe dönüşmesi için sizleri bekliyor. Üstelik yalnızca hamam da değil. Jakuzi, süs havuzu, su oyun parkları ya da olimpik havuzlar gibi en sık talep göre noktaların yapımında sizlere uzman hizmet kalitesini sunuyor. siz halay edin Çilek Havuz gerçekleştirsin.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta