Yüzme Havuzu Yapan Firmalar İzmir

İzmir'de Yüzme Havuzu Yapan Firmalar

Ege'nin incisi olarak bilinen İzmir şehri, her yıl turizme büyük katkı sağlayarak turist akınına uğrayan bir şehirdir. İzmir şehrinde bir müstakil eve sahipseniz ve havuz yaptırma imkanınız bulunuyorsa oldukça şanslısınız demektir. Çünkü, İzmir kenti her yıl yaz döneminde yerli ve yabancı turistin en fazla ziyaret ettiği şehirlerin başında gelmektedir.

Yaz döneminin oldukça uzun geçtiği şehirde kendi bahçenize yüzme havuzu yaptırabilir ve yazın keyfini doyasıya çıkartabilirsiniz.Yüzme havuzu yapan firmalar İzmirşehrinde araştırıldığında firmamıza ulaşabilirsiniz. Firmamız havuz yapımı ve bakımı konusunda uzman ekibi ile en doğru tercihi yapmanızda yardımcı olacaktır. 

YÜZME HAVUZU ÇEŞİTLERİ 

Havuz yaptırma fikrina sahip olduğunuzda öncelikle nasıl bir havuz yapmak istediğiniz belirlenmelidir. Çünkü, havuzlar tercihe ve amaca göre çeşitlilik kazanır. Sizin amacınıza, bahçenize ve konuma en uygun havuz çeşidi havuzun daha kullanışlı olmasını sağlar. Yüzme havuzu yapan şirketler İzmir şehri için bir firma arıyorsanız www.cilekhavuz.com.tr/ adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Size en uygun havuzun belirlenmesinde uzman ekibimiz görev alacaktır. Bu çerçevede yaptırılabilen havuz çeşitleri şu şekildedir; 

  • Açık ya da kapalı yüzme havuzları, 
  • Prefabrik şekilde yaptırılan yüzme havuzları, 
  • Termal havuz sistemleri, 
  • Aqua havuz yapımı, 
  • Şok havuzları. 

Bu havuzlar kullanım amacına, kullanacak kişi sayısına ve tercihe göre çeşitlenir. En doğru seçim, uzman ekip tarafından yapılacaktır. 

HAVUZ YAPIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR? 

Havuz yaptırırken her aşama tek tek ele alınmalıdır. Bu nedenle işi bilen usta kişilerden yardım alınması gerekir. Özellikle havuzların uzun süreli kullanımı için su izolasyonuna çok dikkat edilmelidir. Aksi halde su harcaması fazla olacak ve havuzda su kaçağı meydana gelecektir. Su izolasyonunun yanı sıra havuzun iç ve dış kısımlarında sıva ve şap uygulamaları ile özel seramik sistemleri önemlidir. Havuzlarda kullanılan yapıştırıcı malzemeler ve derzler, teknik altyapının doğru şekilde oluşturulması ve filtrasyon sistemleri gibi hususlar havuz yapımında ön plana çıkmaktadır. 

HAVUZ YAPIMINDA TASARIMLAR 

Havuz yapımında tasarımlar oldukça fazla çeşitlilik gösterir. Elbette havuz yapımında öncelik kaliteye verilmelidir. Ardından ise tasarım gelmelidir. Tasarımlar oluşturulurken bahçenin genişliği, havuzun yapılacağı alan ve havuz tipi önemlidir. Bu 3 etken seçildikten sonra kişilerin tercihine ve zevklerine göre havuz tasarımı belirlenir. Firmamız havuz yapımı ve tasarımı konusunda müşterilerine çok uygun fiyatlar ile tasarım çeşitleri sunmaktadır. Tasarım ve dizayn konusunda havuzların rengi, kullanılan malzemenin kalitesi ve şekli, amaca uygun havuz konumu gibi hususlar belirlenmektedir. 

Havuz tasarımı havuz yapımında son sıralarda yer alır. Çünkü, öncelik havuzun çeşidine ve verimli şekilde kullanımına ayrılır. Firmamız sizin için en uygun havuz çeşidini belirleyecek ve bu çeşide göre uygun tasarım fırsatlarını da sunacaktır. 

HAVUZ YAPIMINDA PROFESYONEL HİZMET 

Havuz yapımı her ne kadar kolay bir işmiş gibi gözükse de uzman eller tarafından yapılmadığı sürece büyük sorunlar çıkartabilir. Bu nedenle, havuz yapımında mutlaka profesyonel bir hizmet almak şarttır. Profesyonel hizmet sayesinde havuzlarınızdan hem daha iyi verim alabilir hem de sorunsuz bir yaşam sürebilirsiniz. Profesyonel hizmet havuzun sadece yapım aşamasında olmaz. Yapımdan, tasarıma, dizayn işlemlerinden bakımlarına kadar profesyonel desteğe ihtiyaç duyulur. 

Çilek havuz firması alanında yıllara varan tecrübesiyle beraber profesyonel şekilde havuz yapımı ve tasarımı işleriyle uğraşmaktadır. Firma içerisinde birbirinden deneyimli ekip ve mimarlar yer alır. Bu sayede havuzun inşa aşaması ve tasarım kısımları profesyonel şekilde oluşturulur. Ayrıca kullanılan malzeme ve ürün desteği konusunda da profesyonel bir hizmet almış olursunuz.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta