Havuz Su Yalıtımı Nasıl Yapılır?

Havuz Su Yalıtımı Nasıl Yapılır

Evlerinde havuz bulunan ya da havuz yaptırmak isteyen herkesin aklına gelen ilk sorudur. Su yalıtımının önemli kılan özelliklerinin başında yapılmazsa oluşabilecek sonuçlarıdır. Su yapıların baş düşmanlarından biridir. Eğer önlemleri alınmaz ise ilk başlarda güzel görünen havuzlar gün geçtikçe kötü bir görünüm almaya başlar. Firmamız su yalıtımı konusunda oldukça dikkatli davranmaktadır. Suyun yapılara verebileceği zararı çok iyi bilmemiz bizim su yalıtımı konusunda kendimizi geliştirmede rol oynamıştır. Gerekli önlemler alındığında artık sorun olmamaya başlar. Önlemlerin alınması gayet doğal çünkü havuz denilince akla ilk gelen şey sudur. Firmamızın aldığı önlemler su sorununa radikal çözümler getirmektedir. ​​

 Yalıtım Sonradan Olur Mu?

 İlk başlarda yapılan hataları firmamız olarak telafi etmemiz mümkün. Zaten kendi yaptığımız havuzlar da bunun önlemini başlarda alıyoruz. Ama olurda önceden başka bir firmanın yaptığı havuzu da su yalıtımı yapıp sizler için işlevsel yapabiliyoruz. Tabi bunu havuz seramikleri sökümü yapıp gerekli malzemeler ile havuz tabanını güçlendirerek yapıyoruz. Kullandığımız derz ve astarlar havuz suyu yalıtımı konusunda sektör de öncü markalardır. Ayrıca tecrübeli usta ekibimiz oldukça fazla işlerde bulunduğundan sizlere kalıcı çözümler sunacak olmasından şüpheniz olmasın.

 Ne Kadar Gerekli?

 Su yalıtımı gerekliliği suyun vereceği zararlar düşünüldüğünde daha zorunlu hale gelmektedir. Firmamız bu gibi sorunlar ile birçok kez karşılaştığı içinsu yalıtımı nasıl yapılırkonusunda oldukça deneyim sahibidir. Buna ek olarak neden gereklidir diye oldukça bilgi ve deneyim sahibiyiz. İnsanlar su yalıtımı konusunu pek fazla ciddiye almamaktadır. Tabi firmamız olarak elimizden geldiğince insanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Su yalıtımı uygulanması kolay olması çözülmek istenirse eğer artık bir sorun olmamasına yol açar.

 Maliyeti Nasıl?

 Ev sahipleri genelde su yalıtımı konusunda ilk maliyete bakar. İnsanların maddiyatı düşünmesi gayet doğaldır. Çünkü sektörde sadece insanların parasını almayı düşünen firmalar çoğunlukta. Firmamız olarak maddiyatı her zaman geri planda tutuyoruz. İnsanlara bu konudaki düşüncelerimizi paylaşmak gerekirse; ilk kurulum maliyeti hiçbir zaman su yalıtımı yapılmaz ise karşılaşılacak sorunların çözüme kavuşması için gerekecek maliyet kadar olmayacaktır. Yani su yalıtımı yaparak aslında paramızı koruyoruz. Hem de havuzları da koruyarak konforlu günlerin kapısını açıyoruz.

 Ne Kadar Sürede Gerçekleşir?

 Tabi evlerimizde oluşabilecek bütün tamirat ve tadilat işlerinde ilk düşündüğümüz ne kadar süre de gerçekleşir diye oluyor. İnsanların bu soruyu düşünmesi gayet doğal. Sonuçta evlerimiz yaşam alanlarımız içerisinde tartışmasız en önemlisi. Firmamız bu saydığımız her şeyi göz önünde bulundurarak çalışma prensibini oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye odaklamıştır. Tecrübeli usta ekibimiz birçok su yalıtımı işinde bulunduğu için bu süreyi birkaç hafta içinde sonlandırmaktadır. Size de geri kalan sürede aklınıza su sızıntısı sorunu gelmeden havuzun tadını çıkarmak kalıyor.

 En Kritik Bölümler Nereler?

 Tabi buraları saymadan önce biz su sızıntısını sadece havuzda bulunan sudan kaynaklanır sanıyoruz. Firmamız çözüm odaklı çalıştığı için ilk başlarda tecrübeli ekibi sayesinde sorunun iyice derinine inip öyle çözümler getirir. O yüzden negatif su basıncı dediğimiz zeminde bulunan suyunda etkisini de göz önünde bulundurur. Şimdi kritik yerleri sayarsak en başta köşe bağlantı uçlarını söyleyebiliriz. En çok önlem aldığımız yerler buraları olur her zaman. Tabi bunların hepsini düşündükten sonra su yalıtımı yaptırma konusunda karar verdik diyorsanız. Ve şimdi ne yapmalıyım diye düşünebilirsiniz. Aslında yapmanız gereken tek şey bizim ile iletişime geçmek diyebiliriz. Hemen şimdi internet adresimiz de bulunan iletişim kısmına tıklayıp bize ulaşabilirsiniz. Sizde artık su sızıntısını bir sorun olarak görmemeye başlayabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

Merak Edilenler

E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta