Kar Odası Yapımı
Tanıtım Videosunu Seyret

Kar Odası Yapımı Hakkında Bilmeniz Gerekenler 

Teknolojinin gelişiyor olması beraberinde bazı konforların yaşam alanlarına taşınmasını da getirmektedir. Bu doğrultuda yaz aylarının ortasında kar keyfinin yaşanmasında etkili olan kar odası ürünlerinin son derece teknolojik ürünler olduğu da bilinmektedir. Ayrıca teknolojinin gelişmesi sayesinde kar odası yapımı eski dönemlere nazaran çok daha uygun maliyetli olabilmektedir. Bu durumun doğal sonucu olarak ise kar odasına olan talep günden güne artış göstermektedir. Ülkemizde de son zamanlarda kar odası konusunda çok sayıda kurum veya kuruluş ya da özel kişilerin talebinin bulunduğu gözlenmektedir. Kar odası yapımı konusunda da ülkemizin son zamanlarda oldukça önemli birikimlere sahip olduğunu söylemek de mümkün olmaktadır.

Kar Odası Yapım Özellikleri 

Kar odası konusunda talebin çok olması, bu alanla ilgili olarak hizmet sunan firmaların sayısını da arttırmaktadır. Ancak burada önemli olan husus, kar odası ürünlerinin uluslar arası kalite standartlarına uygun bir şekilde üretilip üretilmediğidir. Bu doğrultuda kar odası yapımı özelliklerinin aşağıdaki gibi olması gerekli olmaktadır:

  • Kar odası kapısı geçişli poliüretan malzemeden olmalıdır 
  • Tasarım özellikleri sürekli geliştirilebilir olmalıdır
  • Kar odasının soğutma sistemi senkronize bir şekilde çalışmalıdır
  • Soğutma grubu ünitelerinin birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışması şart olmaktadır
  • Kar odasına geçmeden önce bir ön oda tasarlanmalıdır. Bu oda kullanıcı sağlığı açısından önemlidir
  • Ön odanın varlığı kar odasındaki ısı kaybının da önüne geçmektedir
  • Tabanında yer alan elektrikli ısıtma sisteminin bulunması önemlidir
  • Kar odası yapımında aydınlatmaya özel önem göstermek, görsellik açısından önemlidir
  • Kar odası iç mekan tasarımının profesyonellerce yapılması şart olmaktadır
  • İç tasarım özelliklerinin mimari bir tarzda yapılması şart olmaktadır

Kar Odası Yapım Hizmeti

Kar odası yapımıyla ilgili olarak oldukça deneyimli olan firmamız, uluslar arası kalite standartları çerçevesinde bu ürünleri tamamlayarak müşterilerinin kullanımına sunmaktadır. Son derece kullanışlı, sağlıklı ve uzun ömürlü kar odası ürünlerini müşteri memnuniyet odaklı olarak üretebilen firmamız, anahtar teslim olarak kar odası yapımı hizmetini müşterileriyle buluşturmaktadır. Firmamızın kaliteli bir şekilde bu hizmetleri sunabiliyor olması, bu alanla ilgili olarak tüm teknik donanımlara sahip olmasından kaynaklanmaktadır.

Merak Edilenler
E-Katalog

Şirket politikamız, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve faaliyet alanlarımız için kataloğumuzu indirerek detaylı inceleyebilirsiniz!

Kataloğu İndirin
Tanıtım Videomuz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Hemen İzleyin
Telefon Whatsapp E-posta
Telefon Whatsapp E-posta